İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Solyalı, İhtiyat Sandığı sınavında kesin başarı listesini isim isim açıkladı

Solyalı, İhtiyat Sandığı sınavında kesin başarı listesini isim isim açıkladı

CTP Parti Meclisi üyesi Avukat Ürün Solyalı İhtiyat sandığı sınavında kesin başarı elde edenleri isim isim açıkladı. Solyalı, UBP'li Dursun Oğuz ve Faiz Sucuoğlu'nun "CTP istihdam yaptı" açıklamaları üzerine bu paylaşımı yaptı.

Yayın Tarihi: 12/04/16 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Solyalı, İhtiyat Sandığı sınavında kesin başarı listesini isim isim açıkladı
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

CTP Parti Meclisi üyesi Avukat Ürün Solyalı İhtiyat sandığı sınavında kesin başarı elde edenleri isim isim açıkladı. Solyalı, UBP'li Dursun Oğuz ve Faiz Sucuoğlu'nun "CTP istihdam yaptı" açıklamaları üzerine açıklama yaptı.

Solyalı, başarı listesini sosyal medya üzerinden açık isimler ile paylaştı.

Solyalı'nın paylaşımı şöyle;

"Birileri" sakız etmiş CTP 3 Nisan'da usulsüz istihdam yaptı diye. Kimin usulüne göre? Sn. Dursun Oğuz ve Sn. Faiz Sucuoğlu'nun alışkın olmadığı bir usul olduğu kesin münhal ve sınav sisteminin. işte yapılan açıklama:

'' İhtiyat Sandığı Dairesi Yönetim Kurulu'nun 30 Kasım 2015 tarihindeki 3616 no'lu ile 7 Ocak 2016 tarihindeki 3623 no'lu kararları çerçevesinde, İhtiyat Sandığı Dairesi'nde ihtiyaç duyulan personel istihdamı ile ilgili 19 Şubat 2016 tarihinde yerel günlük gazeteler ve İhtiyat Sandığı web sayfasından duyurulan münhallere toplam 682 kişi başvurmuştur.?Münhal ilan edilen kadroların doldurulması amacıyla 3 Nisan 2016 tarihinde DAÜ ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen yazılı yarışma sınavı sonucunda, İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu kararlarına uygun olarak Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü kuralları çerçevesinde Başarı Listesi aşağıdaki gibi oluşmuştur.?



?Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü'nün ilgili maddelerine göre oluşan başarı listesine giren yukarıda isimleri belirtilen adaylar, ilgili Tüzük kuralları çerçevesinde; sözlü yarışma sınavı (mülakata) çağrıldıktan sonra atamaları yapılacaktır.''

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.