İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mehmet Eziç: "Yapılmaya çalışılan bir karalama kampanyasıdır"

Mehmet Eziç: "Yapılmaya çalışılan bir karalama kampanyasıdır"

Dün Sosyal Medya üzerinden yayılan ve Eziç Restoran işletmelerine ait personelin doğaya kedi bıraktığı iddiası ile başlayan tartışmalar üzerine Mehmet Eziç'ten açıklama geldi.

Yayın Tarihi: 27/04/16 10:48
okuma süresi: 2 dak.
Mehmet Eziç: "Yapılmaya çalışılan bir karalama kampanyasıdır"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Eziç açıklamasında olayın kendisinin bilgisi dışında meydana geldiğini belirterek, yapılan karalama kampanyası maksatlı olarak niteledi.

Mehmet Eziç'in tam açıklaması ise şöyle:

"Dünden beri ne yazık ki tam anlamadan, bilmeden, sorma gereği duymadan işletmemiz hakkında sosyal medyada bir karalama kampanyası yapılmaktadır. Dün gerçekleşen olay iki teknik servis elemanımızın tamamen bilgimiz dışında çalıştıkları teknik servis atölyelerinde buldukları kediyi Lefkoşa şubemize giderken yol üzerinde Boğaz piknik alanında nasıl olsa yemek de bulur diye düşünüp oraya bırakmalarından ibarettir.

Gerek benim gerekse işletmelerim tarafından beslenen hayvan sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Bize yapılacak en son suçlama ''hayvan düşmanı'' suçlamasıdır. Bu konuda bugüne kadar neler yaptığımızı sanırım anlatmamıza gerek yoktur. Kamuoyunun bilmesini isteriz çok sayıda sivil toplum örgütü ile birlikte her türlü sosyal sorumluluk projesi tarafımızdan desteklenmektedir. Maksatlı ve kasıt içeren bu tip karalamaları ise kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.