İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Çolak: "TAK hepimizindir"

Çolak: "TAK hepimizindir"

Dışişleri Eski Bakanı Emine Çolak, geçmiş hükümette bakanlığına bağlı olan Türk Ajansı Kıbrıs'a (TAK) veda ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 02/05/16 10:53
okuma süresi: 3 dak.
Çolak: "TAK hepimizindir"
A- A A+
TAK'a gelişinde kapıda TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akkor ve TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı tarafından karşılanan Eski dışişleri Bakanı Emine Çolak'a, bakanlığı döneminde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunan Hüseyin Özel eşlik etti.

Ziyareti sırasında personeli gezerek veda eden Emine Çolak'a TAK Müdürü Saygılı tarafından anı hediyesi olarak ipek koza işi tablo hediye edildi.

Çolak hediyenin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, teşekkür etti.

ÇOLAK: "TAK'IN ÇALIŞMALARINA DESTEĞİMİZİ İLETMEK İÇİN GELDİM"

Dışişleri Eski Bakanı Emine Çolak ziyarette yaptığı konuşmada, 9 ay önce Dışişleri Bakanlığı görevine başlarken bakanlığına bağlı TAK konusunda heyecan ve ilgi duyarak TAK Müdürü Neriman Saygılı'yı ve personeli ziyaret ettiğini hatırlattı.

Çolak, "Ayrıldıktan sonra da veda ederek, iyi şanslar dilemek, TAK'ın çalışmalarına desteğimizi ve takibimizi iletmek için geldim" dedi.

"TAK hepimizindir. İlgimiz ve desteğimiz hep buralarda olacak" diyen Çolak, TAK'taki yönetici ve personelle yakın çalışmanın büyük bir keyif ve tecrübe olduğunu, bundan sonra da yeni sorumlu bakanlık tarafından çalışmaların yürütülmesinin takipçisi olacaklarını söyledi.

AKKOR: "ARTIK TAK SİZİN DE İLGİ ODAĞINIZ"

TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akkor da, Emine Çolak'ın bakanlığı döneminde çok faydalı işbirlikleri ve işler yaptıklarını belirterek, "Bizim için çözülemeyecek gibi görünen problemleri çözüme götürmede ve pozitif olarak, direncimizi yükseltmede çok katkınız oldu. Görevde olduğunuz sürede TAK için önemli bir noktadaydınız" dedi.

Bakanlık görevinden ayrıldıktan sonra da ajansla ilgileneceğine emin olduklarını kaydeden Akkor, "Artık TAK sizin de ilgi odağınız" ifadesini kullandı.

Akkor, "Yasal sorunlarımız sizin ciddi katkılarınızla aşıldı. Bundan dolayı da teşekkür ederiz" dedi.

SAYGILI: "HER İHTİYACIMIZDA KAPINIZ HEP AÇIK OLDU"

TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı, uygulama aşamasındaki bir kişi olarak bakanlığı döneminde Emine Çolak ile çok rahat çalıştıklarını belirterek, "Her aradığımızda, her ihtiyacımızda kapınız hep açık oldu teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Saygılı, Çolak'ın göreve atandığında ilk ziyaret ettiği kurum olan TAK'a veda ziyaretinde de bulunmasının, kuruma olan saygı ve sevgisinin göstergesi olduğunu kaydetti.

"Dört yıllık kangren haline gelmiş bir sorunun, çalışanların terfileriyle alakalı bir sorunun çözümünde çok ciddi katkınız oldu" diyen Saygılı, Çolak'a ve dönemin Başbakanı Ömer Kalyoncu'ya teşekkür etti. Saygılı, Çolak'ın her zaman gönüllerde olacağını ifade etti.

Kaynak: TAK/Haber: Şebnem Faslıgil- Fotoğraf: Hüseyin Sayıl

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.