İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lisa Buttenheim, Dr. Küçük Müzesine ziyaret etti

Lisa Buttenheim, Dr. Küçük Müzesine ziyaret etti

BM Genel Sekreteri'nin, Kıbrıs Özel Temsilcisi Lisa Buttenheim, Cumhuriyet Meclisi Başkanlığınca yeniden düzenlenerek bir süre önce hizmete açılan Dr.Fazıl Küçük Müzesini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/05/16 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Lisa Buttenheim, Dr. Küçük Müzesine ziyaret etti
A- A A+
Buttenheim, müze yetkililerinden sergilenen eserler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretinin sonunda müze anı defterini de imzalayan Buttenheim "fevkalede" diye nitelediği müzeyi gezmenin kendisi için büyük bir zevk olduğunu ifade etti.

Buttenheim, müze anı defterini imzalayarak, Dr. Fazıl Küçük'ün bu ada için tarihi karaktere sahip olduğunu ve Kıbrıslı Türkler için çok önemli işler başardığını, özellikle geriye dönüp bakıldığı zaman başarılarının daha çok fark edildiğini ve sevilen mükemmel bir kişilik olduğunu yazdı.

Buttenheim, anı defterine şunları yazdı:

"Dr.FazılKüçük , Kıbrıs'ın ilk Başkan Yardımcısı olması, bu ada için tarihi karaktere sahip olması ve Kıbrıs Türkü için yaptıkları önemli şeyler... Geriye dönüp baktığımızda başarılarından memnun olmamak mümkün değil. Açıkça görülüyor ki, o mükkemmel ve sevilen bir adamdı. Beni müzeye davet ettiğiniz için çok tesekkür ederim"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.