İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Çavuşoğlu: "Yönetim anlayışımızda yalnız yönetmek yok"

Çavuşoğlu: "Yönetim anlayışımızda yalnız yönetmek yok"

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Umut Sayılı başkanlığındaki K. T. Veteriner Hekimler Birliği'ni kabul etti. Çavuşoğlu, hem özel hem de devlette çalışan veteriner hekimlerin sorunlarının sistemi durağan bir hale getirdiğini ifade ederek, yönetim anlayışlarında yalnız yönetmek olmadığını, paydaşlarının görüşlerini en iyi şekilde kararlarına yansıtma anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.

Yayın Tarihi: 25/05/16 13:37
okuma süresi: 3 dak.
Çavuşoğlu: "Yönetim anlayışımızda yalnız yönetmek yok"
A- A A+
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Umut Sayılı başkanlığındaki K. T. Veteriner Hekimler Birliği'ni kabul etti. Çavuşoğlu'na hem sorunlarını aktarmak hem de bir nezaket ziyareti çerçevesinde ziyarette bulunduklarını belirten Sayılı, birlik olarak bakanlıkla her türlü işbirliğine hazır oldukları mesajını verdi. Bakan Çavuşoğlu'da kabulde yaptığı konuşmada, ilgili paydaşlarla her zaman işbirliğine açık olduklarını ifade ederek, onlardan gelen görüş ve bilgileri kararlarına enjekte etme niyetlerini ortaya koydu.

Bakan Çavuşoğlu, insan sağlığı açısından, hayvan sağlığının son derece önemli olduğunu belirterek, bu nedenle veteriner hekimlerin ülkemizde verdiği hizmetin çok kıymetli olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, hem özel hem de devlette çalışan veteriner hekimlerin sorunlarının sistemi durağan bir hale getirdiğini ifade etti. Yönetim anlayışlarında yalnız yönetmek diye bir şey olmadığını belirten Çavuşoğlu, paydaşlarının görüşlerini en iyi şekilde kararlarına yansıtma anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı. Bu zor görevin yükün paylaşılması halinde ve paydaşlardan gelecek bilgileri kararlarına enjekte etmeleri halinde daha sağlıklı, daha erken sonuç alacak şekilde yürütebileceklerine inanç belirten Çavuşoğlu, bu anlamda K. T. Veteriner Hekimler Birliği'yle her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

SAYILI: İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nu ziyaretlerinde konuşan K. T. Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Umut Sayılı, Çavuşoğlu'nun ülkenin en sıkıntılı bakanlıklarından birini üstlendiğini belirterek, bu zor görevde başarılar diledi. Geçmiş dönemlerde de eksik ve yanlış yapılanlardan dolayı bakan Çavuşoğlu'nu zorlu bir süreç beklediğini dile getiren Sayılı, birlik olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.