İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Emekli Polisler Derneği'nde başkan yeniden Çırakoğlu

Emekli Polisler Derneği'nde başkan yeniden Çırakoğlu

KKTC Emekli Polisler Derneği'nin (EPD) dün yapılan olağan genel kurul toplantısında genel başkanlığa tek aday olarak yeniden Nurettin Çırakoğlu seçildi.

Yayın Tarihi: 28/05/16 15:42
okuma süresi: 2 dak.
Emekli Polisler Derneği'nde başkan yeniden Çırakoğlu
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan 10. Olağan Genel Kurulu Server Gövsa başkanlığında Hüseyin Becer, Mustafa Çağla'dan oluşan Divan yönetti. Genel Sekreter Birol Aksu'nun açış konuşmasıyla başlayan, yaklaşık 130 üyenin katıldığı genel kurul da mali rapor ile başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi oybirliği ile gerçekleştirildi. Genel Kurul'da tek aday olan Nurettin Çırakoğlu yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Genel Kurul'da konuşan Dernek Genel Başkanı Nurettin Çırakoğlu, herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan ülke çıkarları doğrultusunda görev yapmaya, başta Kıbrıs Sorunu olmak üzere toplumsal sosyal konularda uyarı görevini yürütmeye devam edeceklerini bildirdi. Başarı ile tamamladıkları 2 yıllık sürede faaliyetlerle ilgili bilgiler aktaran Çırakoğlu, Polis Teşkilatının çağın gereklerine uygun etkin hizmet götüren bir kurum olması yönünde gayretlerini sürdüreceklerini, haksız ve mesnetsiz eleştirilerle kurumun ve çalışanlarının yıpratılmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Üyelerin dile getirdikleri görüş ve önerilerin ardından genel kurul çalışmalarını tamamladı. Genel Kurul sonrasında dernek lokalinde üyelere yönelik kokteyl parti düzenlendi.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.