İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Bahar Şenlikleri'ndeydi

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Bahar Şenlikleri'ndeydi

Kuzey Kıbrıs Turkcell gençlerin yanında yer almaya devam ediyor; üniversitelerin bahar şenliklerine destek vererek, öğrencilerle birlikte eğleniyor, eğlendiriyor.

Yayın Tarihi: 30/05/16 17:09
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, Bahar Şenlikleri'ndeydi
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Turkcell, mobil iletişim ve teknolojideki liderliğini sosyal sorumlulukla bütünleştirirken, üniversiteler adasında gençlere de özel destek veriyor.

Gençlerin markası ve adanın en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, bu yıl da üniversitelerin bahar şenliklerinde yerini aldı.

Pek çok farklı oyunun oynandığı şenliklerde, Kuzey Kıbrıs Turkcell üniversite öğrencileri ile birlikte keyifli zaman geçirdi.

DAÜ ve ODTÜ'de ana sponsor

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ) bahar şenliklerinin ana sponsoru oldu.

Üniversitelerde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerine birçok ünlü sanatçı katıldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell şenliklerde gnçtrkcll ve BiP uygulaması gibi birçok konu hakkında bilgi verirken öğrencilere oyunlar oynattı, hediyeler dağıttı.

Özellikle Play Station gençlerin odağı olurken, graffiti yapan öğrenciler de boyama ve çizimleriyle renkli görüntüler oluşturdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.