İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

"Uyuşturucu ile Mücadele Haftası" etkinlikleri sürüyor

"Uyuşturucu ile Mücadele Haftası" etkinlikleri sürüyor

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun "Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" çerçevesinde "Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele Birlikte Başaracağız" sloganı ile düzenlediği "Uyuşturucu ile Mücadele Haftası" etkinlikleri devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/06/16 17:57
okuma süresi: 5 dak.
"Uyuşturucu ile Mücadele Haftası" etkinlikleri sürüyor
A- A A+
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun "Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" çerçevesinde "Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele Birlikte Başaracağız" sloganı ile düzenlediği "Uyuşturucu ile Mücadele Haftası" etkinlikleri devam ediyor.

Etkinlikler çerçevesinde Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ve Scuba Cyprus ile işbirliğinde iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerin de katılımıyla "Yaşam Denizin Mavilikleriyle Güzel" sloganı ile dün su altı dalış etkinliği gerçekleştirildi.

İyileşmekte olan madde bağımlısı gençler ve etkinliğe katılan gönüllüler önce Eğitmen Süha Yumak tarafından dalış eğitiminde geçirildi. 9 kişiden oluşan gurup daha sonra dalışlarını gerçekleştirerek su altında batık halde bulunan bir jet ski'de hatıra fotoğrafı çektirdiler ardından ise "Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele Birlikte Başaracağız" "Yaşam Denizin Mavilikleriyle Güzel" yazılı pankart açıldı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Başkanı Hasan Karaokçu, madde bağımlısı gençlerin yerinin cezaevi olmadığını üzerine basa basa vurgulamakta olduklarını, onlara sahip çıkılınca başarabilecekleri çok şeyler olduğunu söyledi.

Bu anlamda iyileşmekte olan çocukların da katılımı ile bir dizi etkinlik düzenlediklerini kaydeden Karaokçu, dalışta yaşanan heyecan yanında yaratılan farkındalığın çok önemli olduğuna işaret ederek "Scuba Cyprus Direktörü Ahmet Gürol Ersun ve eğitmen Süha Yumak ve tüm ekip elemanlarına bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapmaları ve verilen mücadeleye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

"Scuba Cyprus Direktörü Ahmet Gürol Ersun ise böylesi anlamlı bir etkinliğe katkı koymaktan büyük gurur duyduklarını, bundan sonraki süreçte de her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

UYŞTURUCUYA DEĞİL ÖZGÜRLÜĞE UÇUYORUZ

Uyuşturucu ile Mücadele Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün ise Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği, ve Kıbrıs Hava Sporları Federasyonu ile işbirliğinde, yine iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerin ve etkinliklere destek veren gönüllülerin katılımı ile "Uyuşturucuya Değil Özgürlüğe Uçuyoruz" sloganı ile Yamaç Paraşütü etkinliği.

Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği'nden Umut Akçıl ve Kıbrıs Hava Sporlar Federasyonu'ndan Cemal Direkçi önderliğinde gerçekleştirilen yamaç paraşütü etkinliği büyük bir heyecan ve başarı ile tamamlandı.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Başkanı Hasan Karaokçu, gerçekleştirdikleri etkinliklerle iyileşmekte olan gençleri yaşamın güzellikleri ile kucaklaştırarak, onlara büyük bir motivasyon sağlamakta olduklarını söyledi.

Karaokçu "Uyuşturucuya Değil Özgürlüğe Uçuyoruz" etkinliğine büyün bir özveri ile katkı sağlayan Umut Akçın ve Cemal Direkçi'ye teşekkürlerini sundu.

"Uyuşturucuya Değil Özgürlüğe Uçuyoruz" etkinliği önümüzdeki günlerde de devam edecek.

ETKİNLİKLERE YARIN DEVAM EDİLECEK

Etkinliklere yarın saat 19.00'da, Girne Belediyesi ve Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ile işbirliğinde "Uyuşturucuya Karşı Pedal Çeviriyoruz" sloganı ile yapılacak Bisiklet Turu ile devam edilecek.

Herkesin destek verebileceği Bisiklet turu Girne Belediyesi önü-Kordonboyu-Girne Marina güzergahında yapılacak.

"İÇİNDEKİ HAZİNEYİ KEŞFET"

Yine yarın saat 19.30-21:00 saatleri arasında Girne Belediyesi ve Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ile işbirliğinde Girne Kalesi bölgesinde "İçindeki Hazineyi Keşfet" Sloganı ile Ödüllü Hazine Avı (Orientering) etkinliği yapılacak. 15-18 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği Hazine Avı etkinliği Girne Belediyesi önünden başlayacak.

YAŞAM SPORLA GÜZEL

Uyuşturucu ile Mücadele Haftası etkinliklerine 26 Haziran Pazar günü de devam edilecek.

bu çerçevede Girne Belediyesi ve Basketbol Federasyonu ile işbirliğinde "Yaşam Sporla Güzel" sloganı ile Kordonboyu'nda Sokak Basketbol Turnuvası; yine Girne Belediyesi ve KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu ile işbirliğinde Yıldız ve Genç gurupların gösterisi gerçekleştirilecek.

Girne Kordonboyu'ndaki etkinlikler saat 19.00'da başlayacak.

Girne Belediyesi ile işbirliğinde Sultan Durusular ve Engin Bulut'un katılımı ile "Müzik ile Stres At" sloganı konser düzenlenecek. Konser saat 20.00'de başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.