İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KKTC'ye uçuşlar iç hatlardan

KKTC'ye uçuşlar iç hatlardan

Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün Ankara ziyaretinde, 15 Temmuz sonrası yaşanan gelişmelerden turizm ve eğitim alanlarında yaşanabilecek sorunların giderilmesine dönük konuların ele alındı.

Yayın Tarihi: 28/07/16 07:53
okuma süresi: 1 dak.
KKTC'ye uçuşlar iç hatlardan
A- A A+
Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün Ankara ziyaretinde, 15 Temmuz sonrası yaşanan gelişmelerden turizm ve eğitim alanlarında yaşanabilecek sorunların giderilmesine dönük konuların ele alındı. Görüşmelerde turizm ve eğitim alanında sıkıntı yaşanmaması için rahatlatıcı tedbirlerin ele alınmasının kararlaştırıldığını, bunların başında da sıkıntılı dönem geçene kadar KKTC'ye uçuşların iç hatlardan yapılabilmesi çalışmalarının geldiğini belirtildi.

Turizm ve eğitimi canlandırmak için yeni uçuş destinasyonlarıyla ilgili çalışma başlatılması konusunda mutabakata vardıldığı bunların nereler olacağının Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu tarafından daha sonra açıklanacağını bildirilirken, Başbakan iki hükümet arasında tam bir uyum içerisinde başlatılan çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini, hiçbir sorun bulunmadığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.