İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rasıh Reşat yazdı: "Bu sözcü çilemiz bitmeyecek mi?"

Rasıh Reşat yazdı: "Bu sözcü çilemiz bitmeyecek mi?"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında, Rum hükümet sözcülerinin geçmişten günümüze aynı tutumu sergilediği ve isimler değişse bile tutumların değişmediği konusuna değindi.

Yayın Tarihi: 24/08/16 09:30
okuma süresi: 1 dak.
Rasıh Reşat yazdı: "Bu sözcü çilemiz bitmeyecek mi?"
A- A A+
Rasıh Reşat: "Bu hükümet sözcülerinden muhatap olduklarım şimdiye kadar hep böyle çıktı galiba. Ya hükümet sözcüsü olmak için şahin olmak lazım ya da Rum liderler göreve gelir gelmez, kendi söylemediklerini söylemesi için bu vasıflara uyan birisini sözcü olarak atıyorlar.

Bundan 13 yıl önceydi.

Londra'da yaşadığım dönemde, kapıların açılmasının hemen akabindeki bir iki gün içerisinde Londra'dan bir uçağa atlayıp Larnaka'dan giriş yapmış ve o zamanlar yönettiği Olay Gazetesi adına kapıların açılması sürecini Güney Kıbrıs'tan takip etmiştim. Bir ekip de eş zamanlı olarak Ercan'dan intikal etmiş ve Kuzey'deki yansımaları haberleştirmişti."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.