İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

18 yeni makam aracı alınacak

18 yeni makam aracı alınacak

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, önümüzdeki Bakanlar Kurulu toplantısında 18 tane yeni makam aracı alınması için karar üretileceğini açıkladı

Yayın Tarihi: 30/08/16 14:44
okuma süresi: 1 dak.
18 yeni makam aracı alınacak
A- A A+
UBP-DP Azınlık Hükümeti tarafından 18 tane makam aracı yenileniyor. Bakanlar Kurulu'nun önümüzdeki günlerde alacağı karar doğrultusunda araç filosunun yenileceği belirtildi. Kabine üyeleriyle bir araya gelen gazetecilere 18 makam aracının yenileceğini açıklayan Maliye Bakanı Serdar Denktaş, önümüzdeki Bakanlar Kurulu toplantısında bu yönde karar üretileceğini vurguladı. Denktaş, 18 yeni aracın 2 milyon TL karşılığında alınacağını belirterek, bu yeni araçların 30 bin mil kullanılmışlığı sonrasında tekrardan yenileneceğini ve uygulamanın bu şekilde devam edeceğini ifade etti.

Yenidüzen Gazetesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.