İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mecliste "maskara" polemiği

Mecliste "maskara" polemiği

Cumhuriyet Meclisi'nde bugün gerçekleştirilen oturumda gergin anlar anlar yaşandı. Zeki Çeler ile Zorlu Töre arasında gerginlik yaşandı.

Yayın Tarihi: 18/10/16 12:00
okuma süresi: 2 dak.
Mecliste "maskara" polemiği
A- A A+
Kıbrıs Postası

Cumhuriyet Meclisi'nde bugün gerçekleştirilen oturumda gergin anlar anlar yaşandı. Meclis kürsüsünde gündem dışı konuşmasını gerçekleştiren UBP Milletvekili Zorlu Töre'nin "Akıncı burnunun dikine gidip anlaşma yapacak meclis de onaylayacak? Yağma yok! Biz bu ülkenin egemenliğine sahip çıkmaya yemin ettik" sözleri üzerine sinirlerine hakim olamayan TDP Milletvekili Zeki Çeler, Zorlu Töre'ye tepki gösterdi. Çeler'e karşılık veren Zorlu Töre ise sert bir dille Zeki Çeler'e dışarıya çıkmasını söyledi.

Görüşme tutanaklarının meclise sürekli gönderildiğini hatırlatan ve Zorlu Töre'yi tutanakları okumamakla ve görüşmeleri takip etmemekle suçlayan Çeler, "her hafta maskaralık çekerik bunun içinde" sözleriyle Töre'ye tepkisini gösterdi.

Zorlu Töre'nin Çeler'e "maskara sensin, çekemezsan dışarıya çık" diye yanıt vermesi üzerine mecliste tansiyon yükseldi ve diğer vekillerde araya girdi. Meclis oturumuna başkanlık yapan Hüseyin Avkıran Alanlı ise meclis oturumuna 10 dakika ara verdi ve BRT yayını kesti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.