İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Turizmi Konseyi Lösemili çocuklar yararına yapılacak maratona destek belirtti

Sağlık Turizmi Konseyi Lösemili çocuklar yararına yapılacak maratona destek belirtti

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından 23 Ekim'de lösemili çocuklar yararına gerçekleştirilecek 6. Lefkoşa Maratonu'na destek belirtti.

Yayın Tarihi: 22/10/16 16:34
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Turizmi Konseyi Lösemili çocuklar yararına yapılacak maratona destek belirtti
A- A A+

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Ahmet Savaşan ile Konsey Yönetim Kurulu Üyeleri, Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Dr. Remzi Gardiyanoğlu, YDÜ Hastanesi İşletme Direktörü Özgü Bayraktar, Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi Direktörü Dr. Savaş Özyiğit bu gün Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'yı ziyaret ederek Lefkoşa Maratonu'na destek belirtti.

Savaşan: Lösemili çocuklarımızın yanında olduğumuzu gösterelim…

Ziyarette yaptığı konuşmada lösemi ve kanser gibi hastalıkların tedavisinin uzun ve çok meşakkatli bir süreç olduğuna dikkat çeken Ahmet Savaşan, çocuklarımız ve aileleri için karanlıkta başlayan bu zorlu yolun büyük bir kısmının aydınlığa kavuştuğunun altını çizdi. Minik, cesur yüreklerin bu zorlu savaşı tek başlarına kazanmalarının imkansız olduğuna işaret eden Savaşan, "bu zorlu savaşta yalnız olmadıklarını hep birlikte göstermek için maratona katılalım ve lösemili çocuklarımıza hastalıklarını yenebilmeleri için cesaret ve destek verdiğimizi gösterelim" dedi. Savaşan son olarak, LTB Başkanı Harmancı'ya da Lösemi ve Kanser başta olmak üzere hasta insanlarımızın her zaman yanında olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan ve bu konuda toplumsal duyarlılığın gelişmesine de katkıda bulunan bu tür etkinlikler hayata geçirdiği için teşekkür etti.

Harmancı: Kayıtlarımız Pazar 9:30'a kadar devam edecek…

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da ziyarette yaptığı konuşmada, bu yıl 6. gerçekleştirilecek Lefkoşa Maratonu'nun, kendi dönemlerinde üçüncüsünün yapılacağını belirterek, maratonun ülkenin hemen hemen her kesiminden destek görmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Harmancı marathon için kayıtların 23 Ekim Pazar saat 9:30'a kadar devam edeceğini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.