İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Koordinasyon ofisi" bugün yeniden meclis komitesinde görüşülecek

"Koordinasyon ofisi" bugün yeniden meclis komitesinde görüşülecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtdışı Koordinasyon Ofisi anlaşması bugün yeniden Meclis, Hukuk, Siyasi işler ve Dış ilişkiler Komitesi'nde görüşülmeye başlanacak.

Yayın Tarihi: 28/10/16 10:41
okuma süresi: 1 dak.
"Koordinasyon ofisi" bugün yeniden meclis komitesinde görüşülecek
A- A A+
Kıbrıs Postası

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtdışı Koordinasyon Ofisi anlaşması bugün yeniden Meclis, Hukuk, Siyasi işler ve Dış ilişkiler Komitesi'nde görüşülmeye başlanacak. Anaya Mahkemesi tarafından içerisinde aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle Cumhurbaşkanı tarafından meclise geri gönderilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurtdışı Koordinasyon Ofisi anlaşması ile ilgili komite kararının bugün verilmesi bekleniyor.

Yurtdışı Koordinasyon Ofisi anlaşmasına gündeme geldiği ilk günden itibaren karşı bir duruş sergileyen ve yaptığı eylemlerle dikkat çeken Reddediyoruz Platformu'da geçtiğimiz günlerde ülke gençliğini Koordinasyon Ofisi anlaşmasına karşı yeniden sokağa çıkmaya çağırmıştı.

İlgili Haber:

Reddediyoruz Platformu: "Hazırlanın, sokağa dönüyoruz!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.