İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTÖS: "Yarın, ders zili saygı için 9'da çalacak"

KTÖS: "Yarın, ders zili saygı için 9'da çalacak"

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elçil tarafından yapılan açıklamada, KTÖS'e bağlı tüm ilkokul, okulöncesi ve özel eğitim okullarında ders zilinin 30 Kasım Salı günü saat 09:00 çalacağı ve trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaşam savaşı veren öğrenciler için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirileceği bildirildi. <div> </div>

Yayın Tarihi: 29/11/16 18:51
okuma süresi: 2 dak.
KTÖS: "Yarın, ders zili saygı için 9'da çalacak"
A- A A+
KTÖS Genel Sekreteri Şener Elçil tarafından yapılan açıklamada, KTÖS'e bağlı tüm ilkokul, okulöncesi ve özel eğitim okullarında ders zilinin 30 Kasım Salı günü saat 09:00 çalacağı ve trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaşam savaşı veren öğrenciler için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirileceği bildirildi.

KTÖS'den yapılan açıklama şöyle:

"Sendikamız hayatını kaybeden öğrencilerin yakınlarının acısını paylaşırken, hayat mücadelesi veren öğrencilerimizin bir an önce iyileşmesinin beklentisi içerisindedir. Hem hayatını kaybeden, hem de yaşam savaşı veren öğrencilerimizin yakınlarına sabır dileriz.

Bu anlamda Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası olarak sosyal sorumluluğumuzu toplumla bir kez daha paylaşmak isteriz.

KTÖS'e bağlı tüm ilkokul, okulöncesi ve özel eğitim okullarında ders zili 30 Kasım Salı günü saat 09:00 çalacak ve okullarımızda hayatını kaybeden ve yaşam savaşı veren çocuklarımız için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecektir. Saygı duruşunun ardından okul yöneticilerimiz çocuklarımıza trafik eğitimi ile ilgili bilgiler aktaracaktır. Diğer eylemlerimiz KTOEÖS ve Sendikal Platform ile birlikte gerçekleştirilecektir.

Bununla birlikte KTÖS Yürütme Kurulu Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu'nda törene katılacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.