İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erhürman: "Bizden öncekiler vazgeçmediler, biz de vazgeçmeyeceğiz"

Erhürman: "Bizden öncekiler vazgeçmediler, biz de vazgeçmeyeceğiz"

CTP'de dün yaşanan istifalar sonrası CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 17/01/17 10:54
okuma süresi: 2 dak.
Erhürman: "Bizden öncekiler vazgeçmediler, biz de vazgeçmeyeceğiz"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

CTP'de dün yaşanan istifalar sonrası CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Erhürman, parti içerisinde sıkıntılar ve sarsıntılar yaşandığını kabul ederek, bunların devam edebileceğini ifade etti ve bu yaşananlardan üzüntü duymasına rağmen mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Tufan Erhürman'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bizden Öncekiler Vazgeçmediler, Biz de Vazgeçmeyeceğiz...

Evet birtakım sıkıntılar, sarsıntılar yaşıyoruz. Belki yaşamaya da devam edeceğiz. Bunlar bizi elbette üzüyor. Ama hiç kimse dört şeyden asla şüphe etmesin: 1. Bizimle kalmaya devam etsin etmesin hiçbir arkadaşımızı sevmekten asla vazgeçmeyeceğiz, hiçbir arkadaşımızı asla kırmayacağız. 2. Bu ülkenin ve bu halkın yararına gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 3. Haysiyet, adalet, üretim ve hizmet eksenindeki yeni politikalarımızı üreteceğiz ve halkımızla paylaşacağız. 4. Kapsamlı çözüme ulaşılabilmesi için, görünür olma, "puan toplama" kaygısı gütmeksizin azami çabayı göstermekten bir an için bile geri durmayacağız. Bizden öncekiler hiç yılmadılar, asla vazgeçmediler; biz de asla yılmayacağız, asla vazgeçmeyeceğiz..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.