İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TKP kurucu üyesi Mustafa Emiroğulları hastaneye kaldırıldı

TKP kurucu üyesi Mustafa Emiroğulları hastaneye kaldırıldı

Toplumcu Kurtuluş Partisi kurucularından olan eski Mağusa Milletvekili Mustafa Emiroğluları kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak anjiyoya alındı.

Yayın Tarihi: 20/01/17 17:15
okuma süresi: 2 dak.
TKP kurucu üyesi Mustafa Emiroğulları hastaneye kaldırıldı
A- A A+
Eski TDP milletvekili ve TKP kurucularından olan Mustafa Emiroğluları kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Toplumcu Kurtuluş Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Mağusa eski Milletvekillerinden Mustafa Emiroğluları bugün öğle saatlerinde kalp krizi şüphesiyle önce Mağusa Devlet Hastanesi kaldırıldı.

İlk tetkikler sonrasında anjiyo yapılması için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne gönderilen Mustafa Emiroğluları'nın anjiyoya alındığı bildirildi.

Başhekim Bülent Dizdarlı'nın Mustafa Emiroğulları'nın sağlık durumu ile ilgili açıklaması ise şöyle:

Mağusa eski Vekili Sayın Mustafa Emiroğulları, yaklaşık 14.20 sıralarında Mağusa devlet hastanesinden koroner sendrom ön tanısı ile hastanemize acil olarak sevk edilmiş ve burada hazır bekleyen ekibimiz (DR.Gülgün Vaiz ve Dr. Güzin Zekican) tarafından anjioya alınmıştır. Anjiyo da bir damarda ciddi tıkanıklık saptandığından hemen stand takılmış ve söz konusu damar açılmıştır.

Sayın Emiroğulları daha sonra hastanemiz koroner yoğun bakımına alınmıştır. Şimdilik 48 saat burada tutulması planlanmaktadır.. Durumu hakkında gelişmeler daha sonra sizlerle paylaşılacaktır

Hasta yoğun bakımda kaldığı sürece ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.