İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Adana Genç MÜSİAD Başkanı Muhammet Veysel Gök Kıbrıs temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Adana Genç MÜSİAD Başkanı  Muhammet Veysel Gök Kıbrıs temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

MÜSİAD Kıbrıs'ın davetlisi olarak ülkemizi ziyarete gelip bir dizi temaslarda bulunan Adana Genç MÜSİAD Başkanı Muhammet Veysel Gök, Kıbrıs temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi: 21/01/17 19:29
okuma süresi: 2 dak.
Adana Genç MÜSİAD Başkanı  Muhammet Veysel Gök Kıbrıs temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu
A- A A+

Adana Genç MÜSİAD Başkanı Muhammet Veysel Gök şunları söyledi:

"Kıbrıs MÜSİAD Başkan'ımız Sn. Okyay Sadıkoğlu ve Kıbrıs Müsiad camiasına misafirperverlikleri için şahsım ve Adana Genç MÜSİAD adına teşekkür ediyorum. Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Kıbrıs MÜSİAD'ın davetlisi olarak bir dizi temaslarda bulunduk.

Kıbrıs bizim için sıradan bir toprak parçası değil, Türk milletinin yüreğinin ve gönlünün bir parçasıdır.

Kıbrıs hem milli hassasiyetlerimiz açısından hem de sıcak ticaret güzergahında yer alması sebebiyle kıymeti yüksektir. Türk milletinin 1974 yılında adaya getirdiği kalıcı barışın ikinci ayağı olan siyasi müzakereleri yakinen takip etmekle beraber ilgili bakanlıklarda görüş alışverişinde bulunduk.

Ziyaretler çerçevesinde -Ekonomi ve Enerji Bakanı Sn.Sunat Atun -Turizm ve Çevre Bakanı Sn.Fikri Ataoğlu -Dışişleri Bakanı Sn. Tahsin Ertuğruloğlu -T.C Büyükelçisi Sn. Derya Kanbay -Kıbrıs Ticaret Odası Başkanı Sn. Fikri Toros - Uluslarası Final Üniv. Rektörü ile bir araya geldik. Rauf Denktaş'ın kabrini ziyaret ettik. Bugün de Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret ettik ve karşılıklı temaslarda bulunduk."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.