İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa sokaklarında "Başbakan geliyor Kıbrıs evet diyor" afişleri dikkat çekti

Lefkoşa sokaklarında "Başbakan geliyor Kıbrıs evet diyor" afişleri dikkat çekti

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Binali Yıldırım'ın 9 Mart Perşembe günü KKTC'ye geliş nedeni, Lefkoşa sokaklarına asılan afişler ile ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 07/03/17 08:33
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa sokaklarında "Başbakan geliyor Kıbrıs evet diyor" afişleri dikkat çekti
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası, geçtiğimiz hafta, Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Binali Yıldırım'ın "evet" mitingi programına ara vererek bir günlüğüne KKTC'ye geleceğini açıklamıştı. 9 Mart Perşembe günü KKTC'ye günübirlik ziyarette bulunacak olan Binali Yıldırım'dan önce, dün akşam Türkiye'nin Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Tuğrul Türkeş KKTC'ye geldi. Türkeş'in 4 gün boyunca KKTC'de kalacağı öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Binali Yıldırım'ın 9 Mart Perşembe günü KKTC'ye geliş nedeni, Lefkoşa sokaklarına asılan afişler ile ortaya çıktı. Yıldırım, "Başbakan geliyor Kıbrıs evet diyor" sloganıyla düzenlenecek olan Türkiye Anayasa Referandumuna evet mitingine katılarak mitingde bir konuşma gerçekleştirecek. AK Parti'nin referandum süreciyle ilgili başlatmış olduğu mitinglerden biri de 9 Mart Perşembe günü saat 19.30'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirecek ve Başbakan Binali Yıldırım, KKTC'de bulunan Türkiyeli seçmenlerden referandumda evet oyu için destek isteyecek.

Fotoğraf: Evrim Kamalı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.