İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş: "Güzelyurt'un 'potansiyel verilecek bölge' algısı yavaş yavaş kırılmaya başlıyor"

Denktaş: "Güzelyurt'un 'potansiyel verilecek bölge' algısı yavaş yavaş kırılmaya başlıyor"

Geçtiğimiz hafta Güzelyurt Şehit Turgut Ortaokulu'nu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, 'potansiyel verilecek bölge' algısı yavaş yavaş kırılmaya başlıyor. Bölge halkı artık bu belirsizliği kafasından yavaş yavaş siliyor" şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi: 25/03/17 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: "Güzelyurt'un 'potansiyel verilecek bölge' algısı yavaş yavaş kırılmaya başlıyor"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Geçtiğimiz hafta Güzelyurt Şehit Turgut Ortaokulu'nu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, "Güzelyurt'un meşhur 'potansiyel verilecek bölge' algısı yavaş yavaş kırılmaya başlıyor. Bölge halkı artık bu belirsizliği kafasından yavaş yavaş siliyor" şeklinde konuştu.

"Bu ülkemiz adına sevindirici bir gelişmedir" diyen Bakan Serdar Denktaş, Maliye Bakanlığı olarak devlet okullarındaki eğitimin kalitesini artırmak adına bu yıl eğitime imkanlar dahilinde birçok konuda destek olduklarını vurguladı.

Yakın zamanda Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulamasını başlatacağı Okul Yönetim Kurulları projesi ile okullarda yaşanan birçok soruna çözümün artık merkezde değil, yine bölgeye ve sorunlara hakim olan yerelde bulunmasının hedeflediğini açıkladı.

"Yerinden yönetim anlayışının eğitim sistemindeki hantal yapıya ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum" diyen Denktaş, bu bağlamda hali hazırda devlet okullarındaki standartları iyileştirmek adına yapıcı adımlar atmaktan korkmayan tüm okul müdürlerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.