İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ Hayvanseverler Kulübü'den anlamı etkinlik

UKÜ Hayvanseverler Kulübü'den anlamı etkinlik

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Hayvanseverler Kulübü tarafından ''Barınak Ziyareti'' etkinliği gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/03/17 10:46
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ Hayvanseverler Kulübü'den anlamı etkinlik
A- A A+

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hayvanseverler Kulübü Başkanı, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Eda Zeybel, bu etkinliklerin başlangıç noktası olarak Lefkoşa Barınağı'nı seçtiklerini dile getirdi.

UKÜ'dan verilen bilgiye göre, Eda Zeybel, ayda iki kez kulüp ve gönüllüler tarafından rutin olarak düzenlenecek bu etkinliklerden ilki Lefkoşa Barınağı ziyareti kapsamında yapılanları anlattı. Zeybel, Barınak'ta hayvanlar için alan temizliğinin yapılması, mama kaplarının yıkanması, yuvaların temizlenmesi ve hayvanlara iç ve dış parazitleri için ilaçlama yapılması gibi yaşam koşullarının iyileşmesi adına bazı materyaller sağladıklarını aktardı.

Bir sonraki etkinlik Gönyeli Barınağı

Hayvanseverler Kulübü Başkanı ve Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Eda Zeybel, Lefkoşa Hayvan Barınağı için ayrıca mama desteğinde bulunduklarını, oyuncak ve battaniye bağışı yaptıklarını ve oradaki hayvanların yuvalanmaları için fotoğraflar ile ilan oluşturarak sahiplendirilmelerini sağladıklarını aktardı. Zeybel, UKÜ Hayvanseverler Kulübü olarak bir sonraki etkinliklerinin Gönyeli Barınağı olacağını da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.