İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Telekomünikasyonda grev!

Telekomünikasyonda grev!

TEL-SEN yönetimi grev ve kara çelenk koyma eylemi kararı aldı.

Yayın Tarihi: 28/03/17 11:17
okuma süresi: 3 dak.
Telekomünikasyonda grev!
A- A A+
TEL-SEN yönetimi grev ve kara çelenk koyma eylemi kararı aldı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'ün Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili yapmış olduğu açıklama ve sonrasında Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu kararı yetkili organlarında, siyasi partilerle bir araya gelerek, hukukçu ve ekonomistlerle özellikle de çalışanlarla bir araya gelerek değerlendiren Tel-Sen Yönetim Kurulu, Çarşamba günü saat 10:00 da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na Kara Çelenk konulmasına, Perşembe günü 08:30 ile 12.30 saatleri arasında kararlılık grevi yapma kararı aldı.

Konu hakkında açıkalma yapan sendika Başkanı Tamay Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'ün Bakanlar Kurulu'na sunmuş olduğu önergeden sonra yapmış olduğu açıklamalarla son zamanlarda yaptığı açıklamalar arasında dağlar kadar fark olduğunu gözlemlediklerini, Bakanın kapalı kapılar ardında almış olduğu kararlardan rahatsızlık duymakta ve bunların halkla doğru şekilde paylaşılmadığına inandıklarını söyldi.

Soysan açıklamasına şöyle devam etti;

"Bu nedenle Sn. Bakanı ve ekibini Çarşamba günü Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na koyacağımız Kara Çelenk ile kınayacağız.

NASIL BİR TELEKOMÜNİKASYON DAİRESİ?

Sn Bakan'ın açıklamalarına baktığımızda ısrarla Telekomünikasyon Dairesi'nin büyüyeceğinden hatta üçüncü mobil operatörü olacağından bahsetmektedir. Tel-Sen Yönetim Kurulu olarak bizler ,çalışanlar ve esas olarak halkımız 'reklamları' değil esası duymak istemektedir. Nasıl Bir Telekomünikasyon Dairesinin devam edeceğini bakanın ağzından duymak istemektedir. Motoru çalınmış satılmış bir araba gibi olacak Telekomünikasyon Dairesi'nin oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar bu uğurda verdiğimiz mücadelemiz ortadadır. Bundan sonra da ayni şekilde devam edecektir. Telekomünikasyon Dairesi'nin bir vidasına dokundurtmamaya kararlıyız"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.