İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ercan'a inen uçakta görenleri hayrete düşüren çöp manzarası!

Ercan'a inen uçakta görenleri hayrete düşüren çöp manzarası!

Lefkoşa Ercan Havaalanı'na inen bir uçak içerisinde koltuklar üzerine ve yerlere atılan çöpler dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 25/07/17 09:50
okuma süresi: 1 dak.
Ercan'a inen uçakta görenleri hayrete düşüren çöp manzarası!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Lefkoşa Ercan Havaalanı'na iniş yapan bir uçakta karşılaşılan manzara, bu kadarına da pes dedirtti. Uçağın Ercan'a inmesiyle birlikte koltuklar ve yerlere umarsızca atılan çöpler dikkat çekti.

En temel temizlik ve medeniyet kurallarının dahi yok sayıldığı uçuşta bazı yolcular tükettikleri içeceklerin boş kutularını, uçakta bulunan dergi ve bilgilendirici kağıtları ve kullanılan ıslak mendil kağıtlarını oturdukları koltuklara ve yerlere atarak uçaktan ayrıldılar.

Çöplerini yerlere ve uçağın koltuklarına atarak uçaktan inen bazı yolculara uçakta bulunan diğer yolcular tepki gösterdi. Sosyal medyada da paylaşılan ve büyük tepki alan çöp olayıyla ilgili olarak vatandaşlar bu çağda böylesi bir davranış tarzını izah etmekte ve anlamakta zorlandıklarını belirttiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.