İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tutuklanan Erkan Eğmez teminatla serbest bırakıldı

Tutuklanan Erkan Eğmez teminatla serbest bırakıldı

Askeri yasak bölgeyi ihlal suçundan tutuklanan Erkan Eğmez, teminatla serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 05/08/17 11:20
okuma süresi: 2 dak.
Tutuklanan Erkan Eğmez teminatla serbest bırakıldı
A- A A+
Program yapımcısı Erkan Eğmez'in, Akıncılar köyü yakınlarında kaçak sigara yüklü kamyonla yakalandığı iddia edildi.

Afrika gazetesinin haberine göre Eğmez'in, Akıncılar köyündeki ara bölgede kaçak sigara yüklü bir kamyonla yakalandığı ve sigaraları kuzeyden güneye geçirmeye çalıştığı iddia edildi.

Eğmez'in Demirhan karakolunda gözaltına alındığı belirtilirken bugün mahkemeye çıkarıldı.

Karaböcek ve Eğmez'in bugün çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Öte yandan Kıbrıs Postası'nın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Eğmez'in polis tarafından tutuklanmasına neden olan ve Afrika gazetesinin sigara yüklü olduğunu iddia ettiği kamyonun içinin tamamen boş olduğu öğrenildi.

Erkan Eğmez de sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, balyalar için ara bölgedeki bir araziye gittiklerini, askerin bir araba görerek fotoğrafını çektiğini ve askeri bölgeyi ihlal ettikleri iddiasında bulunduğunu belirtti. Polisin evini aradığını da kaydeden Eğmez, evinde yasaya aykırı bir şeye rastlanmadığını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.