İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Düğün CD'sine yakalandı!

Düğün CD’sine yakalandı!

Ecevit Kurtoğlu isimli şahıs, Akdoğan'da gittiği bir düğünde, Marina Gazi'ye ait cüzdandan bin 800 TL çaldığı gerekçesi ile tutuklandı.

Yayın Tarihi: 20/09/17 07:28
okuma süresi: 3 dak.
Düğün CD’sine yakalandı!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Ecevit Kurtoğlu isimli şahıs, Akdoğan'da gittiği bir düğünde, Marina Gazi'ye ait cüzdandan bin 800 TL çaldığı gerekçesi ile tutuklandı.

Polis, suç isnadının delilini 'düğün CD'sinden' tespit etti.

Ecevit Kurtoğlu isimli şahıs, cumartesi gecesi Akdoğan'da gittiği bir düğünde Marina Gazi'ye ait cüzdandan para çalmakla suçlanarak polis tarafından tutuklandı.

Yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatarak düğün görüntülerini mercek altına alan polis, Ecevit Kurtoğlu'nu 'düğün CD'sinden' tespit etti.

Tutuklanan zanlı, "Sirkat" suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkemede şahadet sunan tanık polis, görüntülerde zanlının, testi oyunu sırasında Marina Gazi'ye ait çantanın yanında kimsenin olmayışını fırsatını bilerek çantayı karıştırdığının görüldüğünü açıkladı.

Marina Gazi'ye ait para cüzdanı, içindeki bin 800 TL ve kimlik kartı ile ortadan kaybolurken; suçlamaları kabul etmeyen zanlı ise o sırada 'kaybettiği cep telefonunu bulmak için çantaya baktığını' iddia etti.

Mahkeme, suçun ve suçlunun açığa çıkması için soruşturma amaçlı, zanlı Ecevit Kurtoğlu'nun 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

PARA BULUNAMADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Bayır, mahkemede verdiği ifadesinde, 16 Eylül'de, 22:10 ile 23:00 arasında, Akdoğan Belediyesi'ne ait düğün salonunda düzenlenen düğünde, Marina Gazi'ye ait çantanın içindeki kadın cüzdanının ve söz konusu cüzdan içindeki bin 800 TL ile kimlik kartlarının çalındığını açıkladı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düğün CD'sinin incelendiğini belirten Bayır, zanlının, testi oyunu sırasında, Marina Gazi'ye ait çantayı karıştırdığının görüldüğünü belirtti. Zanlının, 18 Eylül'de tespit edilerek tutuklanmasının ardından, kendisinin Salamis Otel Lojmanları'ndaki ikametgahının arandığını da belirten Bayır, çalınan paranın bulunamadığını kaydetti. Zanlının, aleyhindeki suçlamaları kabul etmediğini ifade eden Bayır, herhangi bir ifade de vermediğini kaydederken; devam eden soruşturma kapsamında alınması gereken ifadelerin olduğuna ve düğün görüntülerinin hala incelenmeye devam ettiğine dikkat çekti. Bayır, soruşturmanın selameti açısından zanlı Ecevit Kurtoğlu'nun, poliste 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

"TELEFONUMU ARIYORDUM, PARAYI BEN ÇALMADIM"

Mahkemede söz hakkı tanınan Ecevit Kurtoğlu ise aleyhinde suçlamaları kabul etmeyerek, masanın üzerinde duran telefonunu kaybettiğini ve çantaların altında kalan telefonu fark etmeyerek çantayı telefonunu aramak için karıştırdığını, parayı kendisinin çalmadığını iddia etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.