İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Güney'den 2 buçuk ton kaçak et

Güney’den 2 buçuk ton kaçak et

<p>Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Köprülü- Türkmenköy arasında düzenlediği operasyonda yaklaşık 2 buçuk ton kaçak sığır eti ile sığır ciğeri ele geçirildi. 2 kişi tutuklandı, 1 kişi polis tarafından aranıyor.</p>

Yayın Tarihi: 23/09/17 09:23
okuma süresi: 3 dak.
Güney’den 2 buçuk ton kaçak et
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi
  • Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Köprülü- Türkmenköy arasında düzenlediği operasyonda yaklaşık 2 buçuk ton kaçak sığır eti ile sığır ciğeri ele geçirildi. 2 kişi tutuklandı, 1 kişi polis tarafından aranıyor.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi polisleri dün sabah saatlerinde aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Köprülü- Türkmenköy arasında seyir halinde bulunan bir van aracı durdurarak arama yaptı.

Van aracın arka kısmında kaçak olduğu tespit edilen 2 bin 420 kilo kemikli sığır eti ile 180 sığır ciğeri ele geçirildi. Zanlıların yaklaşık 2 buçuk ton eti Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden alarak kaçak olarak KKTC'ye geçirdiği ortaya çıktı.

Polis araç ve sağlıksız koşullarda taşınan kaçak etlere el koyarken, 27 yaşındaki Neşet Demirel ile 26 yaşındaki Ali Deniz tutuklandı

Zanlılar dün " Gümrüksüz mal tasarrufu" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak aleyhlerinde 3 gün tutukluluk süresi temin edilirken, suçla bağlantısı olduğu tespit edilen 1 kişi de aranıyor.

VAN ARAÇ İÇİNDE ATILI SIĞIR ETLERİ İLE YAKALANDILAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mehmet Bayır mahkemede verdiği ifadesinde, 22 Eylül tarihinde saat 07:00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Köprülü'den Türkmenköy istikametine doğru giden HS 280 plakalı aracın durdurulduğunu açıkladı. Araç içerisinde yapılan kontrolde HS 280 plakalı van aracın arka kısmında 2 bin 420 kilo kemikli sığı eti ile 180 kilo sığır ciğerinin bulunduğunu belirten Bayır, söz konusu etlerin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden gümrüğü ödenmeden getirildiğinin tespit edildiğini açıkladı. Zanlıların tutuklanarak HS 280 plakalı van araca el konulduğunu belirten Bayır, yürütülen soruşturma kapsamında zanlı Neşet Demirel ve Ali Deniz'in 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.