İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

20/11/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 20/11/17 15:00
okuma süresi: 5 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

UBP'de Lefke, Güzelyurt, İskele, Girne, Mağusa ve Lefkoşa adayları belirlendi

Ulusal Birlik Partisi milletvekili adayı seçme ve sıralama seçimlerinde oy sayma işlemleri tamamlandı. 7 Ocak 2018 tarihinde milletvekili adayı olarak Lefke, Güzelyurt, İskele, Girne, Mağusa ve Lefkoşa bölgelerinden halkın karşısına çıkacak isimler belirlendi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"Kıbrıs Cumhuriyeti" kimlik kartı ve pasaportlarının verilmesi ve iptal edilmesine yeni düzenleme geliyor

Rum Meclisi, Nüfus Arşiv Yasası'nda bugün yapılacak bazı değişikliklerle, "Kıbrıs Cumhuriyeti" kimlik kartı ve pasaportlarının verilmesi ve iptal edilmesi konularına yeni düzenleme getirecek.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"KKTC'yi tanımamakta ısrar eden dünya, neler kaçırdığının farkında değil"

Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından Talip Karakaş dün yayınlanan köşe yazısında KKTC izlenimlerine yer verdi. Talip Karakaş, "Kısa ama dopdolu bir gezinin sonunda fark ettim ki bu şirin adayı aslında biz de çok tanımıyoruz" saptamasının ardından, "KKTC'yi tanımamakta ısrar eden dünya, neler kaçırdığının farkında değil" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Ertan Ersan hayatını kaybetti

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Eski Genel Başkanı Ertan Ersan hayatını kaybetti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Deniz Gezmiş'in idam hükmünü satın aldı! "Alır almaz yırtacağım"

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın kesinleşen idam hükmü kararının yer aldığı evrak ve mahkeme tutanakları açık artırmayla satıldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Vatandaşlık çeteleri iş başında

Güney Kıbrıs'a mülteci olarak sığınan kişileri "Kıbrıs Cumhuriyeti" vatandaşı yapacakları vaadiyle kandıran çeteler türediği, konunun Rum İçişleri Bakanı ve Polisine şikayet edildiği bildirildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Tigin Kişmir: "Gençlerden daha çok faydalanmalıyız"

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı, KKTC Spor Dairesi Piyangolar Birimi Sorumlusu Tigin Kişimir, Demokrat Parti'nin (DP) Lefkoşa aday adayları arasında yer alıyor... Kişmir, Seçim Sohbetleri'nin bugünkü konuğu...

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"KKTC, anavatanın ta kendisidir... KKTC'ye tam bağımlı Anadolu"

Aydınlık gazetesi köşe yazarlarından Cem Gürdeniz, KKTC'nin kuruluşunun 34. yılı hasebiyle kaleme aldığı makalesinde Doğu Akdeniz'de bağımsız ikinci bir Türk devletinin, geride 34 yılı bırakmasının başlı başına bir başarı olduğunu savundu. Gürdeniz, ''Her kim ki yeniden müzakere süreci ya da federal çözüm diyorsa bilin ki sadece KKTC'nin değil, Anadolu'nun geleceğini de tehlikeye atıyordur. Unutulmamalıdır ki, KKTC yavruvatan değildir. Anavatanın ta kendisidir'' notunu da düştü.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

6 HDP'li milletvekili için soruşturma başlatıldı

TC İçişleri Bakanlığınca, terörden arananların kırmızı listesinde yer alan PKK-KCK bölücü terör örgütünün sözde yöneticilerinden "Delal Amed" kod adlı Hülya Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine katılan HDP'li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı PKK'lı terörist Hülya Eroğlu'nun cenazesine ve taziyesine katılan 6 HDP milletvekili hakkında soruşturma başlattı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Pile'de yasa dışı kumarhaneler yeniden faaliyette

Pile sakinlerinin, Kıbrıs Rum ve Türk polisinin, Pile'deki kumarhanelerin yasa dışı olarak faaliyet göstermesini önlemek için bulundukları girişimin sonuç vermediği görüşünde olduğu ve durumu "sıfırda sıfır elde var sıfır" şeklinde nitelendirdiği belirtildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.