İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tarkan mest etti

Tarkan mest etti

<P>Türkiyenin sevilen mega starı Tarkan LTB Yaz etkinlikleri çerçevesinde bu gece Lefkoşadaydı.. Lefkoşa Atatürk Stadı Tarkan hayranlaıyla doldu taştı. Tarkan'ın birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylendi.</P>

Yayın Tarihi: 04/10/09 00:53
okuma süresi: 2 dak.
Tarkan mest etti
A- A A+

Lefkoşa Atatürk Stadı'ndaki konseri izlemek için saat 18:00'de stadyumun giriş kapılarında kuyruklar oluştu. 20:30'da başlaması planlanan konsere girişler 20:00'de başladı.

Atiye Deniz konseriyle başlayan gece stadyumun trübünlerinin yanında saha içerisine özel olarak kurulan sahnenin çevresi de izleyenler tarafından dolduruldu.

Atiye Deniz yaklaşık bir saat sahneden kaldı ve sevilen şarkılarını dansçıları eşliğinde seslendirdi.

Saatler 22.30'u gösterdiğinde Tarkan özel korumaları eşliğinde sahneye çıktı.

Birbirinden güzel eski ve yeni şarkılarını seselndiren Tarkan 2 saat sahnede kaldı.

Söylediği tüm şarkılara kalabalık izleyici grubu da eşlik etti. Hem sahne perfrmansı, hem de showlarıla göz dolduran Tarkan'ı izlemeye gelen gençlerin yanında birçok orta yaşlı bayan hayranı olduğu da dikkatlerimizden kaçmadı. Bayanlar ön sırada konseri baştan sona dans ederek izlediler.

LTB Başakanı Cemal Bulutoğluları Tarkan'a teşekkürlerini sundu. Bulutoğluları: " Biz Tarkan'ı Lefkoşa'ya geirteceğiz dediğimizde bazıları bize gülmüştü ancak bakın biz sözümüzde durduk tarkan'ı getirdik. Seneye Beyonce'u buraya getirteceğiz" dedi.

tarkan konserinin sonrasında havai fişenk gösterisi de yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.