İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıvrıkoğlu: "Öntaç Düzgün'ün yazdıklarının yüzde sekseni yalan"

Kıvrıkoğlu: "Öntaç Düzgün'ün yazdıklarının yüzde sekseni yalan"

<P>KKTC Başbakanlık Eski Müsteşarı Öntaç Düzgün'ün, "Başbakanlık'ta 30 ay" adlı kitabında, Birinci Ordu Komutanlığı'na atanan Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun Kıbrıs'ta görev yaptığı sırada, kendisine, "Ulan bir numaralı memur" diye seslendiğine yönelik yazdığı sözlere yalanlama geldi.</P>

Yayın Tarihi: 29/08/10 11:25
okuma süresi: 1 dak.
Kıvrıkoğlu: "Öntaç Düzgün'ün yazdıklarının yüzde sekseni yalan"
A- A A+

Müsteşarın yazdıkları doğru değil

Kıvrıkoğlu, "Öntaç Düzgün'ün yazdıklarının yüzde 20'si doğru yüzde 80'i yalan" dedi. Orgeneral Kıvrıkoğlu şöyle konuştu, "Öntaç Düzgün'le 'ulan' hitabı şeklinde hiçbir konuşmam olmamıştır. Ki, 'ulan, lan' gibi konuşmam. Havaalanında Şeref salonuna girdiğinde, 'Affedersiniz, siz kimsiniz, sizi tanımıyorum' dedim. Sonra 'Ben Başbakanlık müsteşarıyım. Yeni oldum' dedi. Öğrendim ki; iki müsteşarlık varmış. Dedim ki, 'Küçük bir ülke olan KKTC'de iki müsteşarlık mı var?" O da "evet" dedi. Yaşananlar bundan ibaret.

Sefa Karahasan - Milliyet

İlgili haberi okumak için tıklayınız >>>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.