İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG Genel Başkanı Soyer'in Bayram mesajı

CTP-BG Genel Başkanı Soyer'in Bayram mesajı

<P>CTP-BG Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer, bayram sevinci ve coşkusunun yalnızca kutsal günlerle sınırlı kalmaması umudunu dile getirdi.</P>

Yayın Tarihi: 08/09/10 16:15
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG Genel Başkanı Soyer'in Bayram mesajı
A- A A+

"BAYRAM COŞKUSUNUN KUTSAL GÜNLERLE SINIRLI KALMAMASINI DİLİYORUM"

Soyer, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, İslam Âlemi'nin önemli bayramlarından olan Ramazan Bayramı'nı idrak ederken, bu bayramların amacının; insanları bir araya getirmek, toplumların birlik ve bütünlüklerini pekiştirmek, güzellikleri, mutlulukları paylaşmak olduğunu, bu vesileyle bir kez daha anımsatmak istediğini vurguladı.

"Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı dini bayramlarda, ihtiyacı bulunanlara yardım eli uzatarak onların da bu coşkuyu yaşayabilmelerine olanak sağlamak bayramları daha bir anlamlı kılacaktır" diyen CTP-BG Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer mesajını şöyle tamamladı:

"Bu düşünceyle bayram sevinci ve coşkusunun, yalnızca bu kutsal günlerle sınırlı kalmaması umudunu dile getirirken, yurt içindeki ve dışındaki tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, Ramazan Bayramı'nda ön plana çıkan kardeşlik ve hoşgörü, huzur ve dayanışma ruhunun yaşam boyu sürmesini dilerim."

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.