İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Ektam: "Kampanya, tüm tüketicilerimize açık bir kampanyadır"

Ektam: "Kampanya, tüm tüketicilerimize açık bir kampanyadır"

Kıbrıs Postası'nın, Ektam Kıbrıs Ltd'nin kampanyasıyla ilgili olarak yaptığı habere, ilgili şirketten yanıt geldi. Yanıtta, "KKTC ve TC kimlik numaralarının belirtilmesini istememizin sebebi tamamen isim benzerliğinden doğabilecek yanlışlıkların önüne geçmek istememizdir. Hediyelerden birini kazanan kimseyi mağdur etmemek adına bu şekilde bir önlem almak istedik. Aynı zamanda gazetelerde ve radyolarda yayınlanan duyurular Türkçe olarak hazırlandığı için özellikle bu şekilde bir bilgilendirmeye ihtiyaç hissedilmiştir. Altını çizmek isteriz ki; kampanya tüm tüketicilerimize açık bir kampanyadır. Herkes bu kampanyadan yararlanabilir, çekilişe katılabilir. Bu konudaki tek koşul kazanması durumunda kimliğini ibraz etmesidir" ifadeleri kullanıldı. Bildirinin tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 06/12/10 16:01
okuma süresi: 3 dak.
Ektam: "Kampanya, tüm tüketicilerimize açık bir kampanyadır"
A- A A+

"06 Aralık 2010 tarihli kibrispostasi.com isimli haber portalında "Ektam Kıbrıs Ltd'den IRKÇI, Pepsi ve Yedigün kampanyası!" başlıklı yazıyı dikkat ve üzüntüyle okuduk. Yazının içeriği itibarı ile sizi ve nezdinizde kamuoyunu aydınlatmak isteriz.

Ektam Kıbrıs Ltd. 29 yıldır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarında faaliyet göstermekte, yatırım yapmakta ve ülke ekonomisinin gelişimine büyük katkılar sağlamaktadır. Sektöründe pazar lideri olan Pepsi gibi global markaları 29 yıldır yerli üreterek KKTC halkı ile buluşturmakta ve 200 kişiye istihdam sağlamaktadır. Aynı zamanda iyi bir kurumsal vatandaş olma ilkesi ile hareket ederek, spordan sağlığa, eğitime kadar birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmektedir. Bunun yanında tüketici memnuniyeti artırmak üzere belirli dönemlerde kampanyalar düzenlenmektedir.

Habere konu olan Pepsi, Yedigün ve 7up kutularındaki 13 adet mavi açma halkasını P.K 420 Lefkoşa adresine gönderen 3 kişiye MINI One, 13 kişiye LG Netbook, 113 kişiye Samsung Corby cep telefonu hediye edilmesi ile ilgili kampanya tüketicilerimizden yoğun ilgi görmüş ve bu ilgi de bizleri oldukça mutlu etmiştir.

Kampanyanın duyurusunun gazete ilanı, radyo spotları ve market içerisinde bilgilendirme ile yapılması uygun görüldü. 3 ay sürecek bu kampanya 11 Şubat tarihine kadar devam edecek ve 28 Şubat 2011 tarihinde tasdik memuru Enver Sadat Simavi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek ve kazananlar tüm gazetelerde duyurulacaktır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, haberde bahsi geçen "IRKÇILIK" yakıştırmasının hiçbir koşulda firmamız ve markalarımızla bağdaşması mümkün değildir. KKTC ve TC kimlik numaralarının belirtilmesini istememizin sebebi tamamen isim benzerliğinden doğabilecek yanlışlıkların önüne geçmek istememizdir. Hediyelerden birini kazanan kimseyi mağdur etmemek adına bu şekilde bir önlem almak istedik.

Aynı zamanda gazetelerde ve radyolarda yayınlanan duyurular Türkçe olarak hazırlandığı için özellikle bu şekilde bir bilgilendirmeye ihtiyaç hissedilmiştir. Altını çizmek isteriz ki; kampanya tüm tüketicilerimize açık bir kampanyadır. Herkes bu kampanyadan yararlanabilir, çekilişe katılabilir. Bu konudaki tek koşul kazanması durumunda kimliğini ibraz etmesidir.

Sizlerin de bildiği gibi 29 yıldır ülke ekonomisine katkı sağlayan, istihdam sağlayan, yatırımlar yapan bir şirket olarak "ırkçı" herhangi bir davranışı kabullenmemiz mümkün değildir. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hiçbir kampanyada, hiçbir etkinlikte din, dil, ırk ayrımı gözettiğimiz görülmemiştir. Bu asılsız yakıştırmanın yapılmış olması bizleri derinden üzmüş ve yaralamıştır"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.