İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi, Berlin'de protokol imzaladı

YDÜ Hastanesi, Berlin'de protokol imzaladı

YDÜ Hastanesi'ni temsilen bir heyet, Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen Turizm Borsası Fuarı'na katıldı ve bazı protokoller imzaladı.

Yayın Tarihi: 14/03/11 14:44
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi, Berlin'de protokol imzaladı
A- A A+

YDÜ Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel, Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan ve YDÜ Hastanesi'nin uluslararası hasta koordinasyon merkezi koordinatörlerinden oluşan beş kişilik heyet, temasları çerçevesinde, turizm profesyoneliyle bir araya gelerek, 2011-2012 yıllarına yönelik olarak anlaşmalara imza koydu.

Açıklamada ayrıca, YDÜ heyetinin, önümüzdeki aydan itibaren, Almanya'dan Kuzey Kıbrıs'a gelecek ve çeşitli otellerde konaklatılacak olan on beş bin turistin, YDÜ Hastanesi'ni görmeleri, inceleyebilmeleri amacıyla özel turlar düzenlenebilmesi konusunda, Alman tur operatörüyle mutabakat sağladığı da vurgulandı.

AZERBAYCANLI TUR OPERATÖRLERİ

Öte yandan, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel'in girişimleri ile, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin en büyük tur operatörlerinden biri ile uzun zamandır sürdürülen görüşmeler sonucunda; Azerbaycan'dan KKTC'ye gelerek, uluslararası standartta sağlık hizmeti alabilecek hastaların, uygun koşullarda hem tedavilerinin yapılmasına, hem de aileleri ile birlikte tatil yapabilmelerine olanaklar sağlayacak bir protokolün imzalandığı da belirtildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.