İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TMK 1971 mezunları 40 yıl sonra bir araya geldi

TMK 1971 mezunları 40 yıl sonra bir araya geldi

<P>Türk Maarif Koleji (İngiliz Koleji) 1971 mezunları, geçtiğimiz 8 Ekim Cumartesi günü, mezuniyetlerinden tam 40 yıl sonra ilk kez olmak üzere Girne Colony Hotel'de bir araya geldiler. </P>

Yayın Tarihi: 11/10/11 11:24
okuma süresi: 2 dak.
TMK 1971 mezunları 40 yıl sonra bir araya geldi
A- A A+

Türk Maarif Koleji (İngiliz Koleji) 1971 mezunları, geçtiğimiz 8 Ekim Cumartesi günü, mezuniyetlerinden tam 40 yıl sonra ilk kez olmak üzere Girne Colony Hotel'de bir araya geldiler.

Dönem arkadaşlarının bir kısmı bu toplantıya katılabilmek için yurt dışından gelirken, bazı arkadaşların birbirini tanımakta az çok zorlansa da, yıllardan sonra bir araya gelmenin getirdiği mutluluğunu yaşadılar. Toplantıya bazı öğretmenlerin de katılması geceye ayrı bir özellik kattı. Resepsiyonda öğrencilik günlerine ait fotoğrafları içeren sinevizyon gösterisi yer aldı.

Katılanlara günün hatırası olarak hazırlanan plaketler sunuldu. Gelebilen hocalara plaketler takdim edildi. Katılamayan hocalara da yakın zamanda ziyaret edilip plaketlerinin sunulacağı belirtildi.

Yapılan konuşmada hayatta olmayan ve erken yaşta vefat eden sınıf arkadaşları sevgi ve saygıyla anıldı. Gelemeyen ve organizasyon komitesi ile selam ve sevgilerini yollayan öğretmenler ise geceye mesajlarını gönderdiler.

Uzun uğraşlar sonucu toplu internet bağlantısı oluşturmuş bulunan TMK1971 mezunları geç saatlere kadar yılların özlemini gidermeye çalışırken yakın zamanda yeniden bir araya gelme isteğinde de bulundu.

Geceye, kimisi eşli olmak üzere 39 dönem arkadaşı katıldı. Katılanlar arasında siyaset dünyasından DP Genel Sekreteri Bengü Şonya ve eşi ile DGP Başkanı Tahsin Ertuğruloğlu ve eşi ile üst düzey bürokratlardan Başsavcı Aşkan İlgen de bulunuyordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.