İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Faiz Mağdurları: "Mücadelemiz, Universal Bank ve sahibine karşı değil"

Faiz Mağdurları: "Mücadelemiz, Universal Bank ve sahibine karşı değil"

Universal Bank'ın hafta sonu gerçekleştirme girişiminde bulunduğu açık artırma satışı sırasında çıkan arbedenin ve yaşanan olayların ardından, Universal Bank'ın basına yaptığı açıklama üzerine, Faiz Mağdurları'ndan da cevap niteliğinde bir açıklama geldi. Faiz Mağdurları Komitesi Genel Başkanı Bulut Akacan, mücadelelerinin Universal Bank ve sahibi Şemsi Kazım Erkman'a karşı değil, içerisinde kamu bankalarının da bulunduğu acımasız finans sistemine karşı olduğunu belirtti. Akacan, meselenin kişiselleştirilmeye çalışıldığına dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 15/11/11 17:41
okuma süresi: 2 dak.
Faiz Mağdurları: "Mücadelemiz, Universal Bank ve sahibine karşı değil"
A- A A+

Faiz Mağdurları Komitesi Genel Başkanı Bulut Akacan imzasıyla yapılan açıklamanın tam metni şöyle:

"Benim ve arkadaşlarımın son derece haklı mücadelesi sadece Universal Bank ve sahibi Şemsi Kazım Erkman'a karşı değil, içerisinde kamu bankalarının da bulunduğu acımasız finans sistemine karşıdır. Halkı mağdur eden bu acımasız düzen ve sisteme karşı olan mücadelemiz gerekirse bir halk hareketine dönüşerek ayni kararlılık ve inançla sürdürülecektir.

Beni, mücadele arkadaşlarımı ve sesini çıkaran her faiz mağdurunu yalan ve yanlış karalama politikaları ve mücadeleyi kişiselleştirme yöntemi ile bu mücadelenin dışına iteceklerini sanıyorlarsa çok büyük bir gaflet içerisindedirler. Şemsi Kazım ve onun gibi insanlara yanıt vererek zaman kaybetmektense, onurlu fakat mazlum duruma düşürülmüş Kıbrıs Türk Halkı'nın haklarını sonuna dek savunmayı görev addediyorum.

Mağdur duruma düşürülen halkımızın ve onların gelecek nesillerinin bu büyük yangının içinden daha fazla zarar görmeden nasıl çıkarılacağının çalışmalarına yoğunlaşarak zamanımızı değerlendireceğiz.

Şemsi Kazım ve müritlerine kendilerinin belirleyecekleri herhangi bir TV kanalında açık oturuma davet ediyorum. Bizler tüm faiz mağdurları ve komitesi meydanlardayız, toplumun içindeyiz. Davetimi kabul ettikleri takdirde elimde bulunan haksız kazanımlarını ve mağdur ettikleri insanlarımızın nasıl bir vurguna kurban edildiklerini gösteren BİLGİ , BELGE ve dosyaların Kg. olarak altından kalkamayacakları gibi insani ve vicdani tonajının altında ezilip, yok olacaklardır.

Dünkü paralı gazete ilanındaki yalan , yanlış beyan ve iftiralar nedeniyle yargıya başvurmak için avukatlarıma gerekli talimatı vermiş bulunuyorum. Sayın Şemsi Kazım Erkman ve müritleri bilmelidir ki halkın haklı iradesinin önünde hiçbir güç duramaz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.