İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dürüst, Çocuk Onkoloji Servisi'ni ziyaret etti

Dürüst, Çocuk Onkoloji Servisi'ni ziyaret etti

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'ni ziyaret ederek, çocukların yeni yılını kutladı.

Yayın Tarihi: 30/12/11 17:01
okuma süresi: 1 dak.
Dürüst, Çocuk Onkoloji Servisi'ni ziyaret etti
A- A A+

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Ali Yönel ve Bakanlık Özel Kalem Müdürü Şifa Soğukpınar'ın da eşlik ettiği ziyarette Bakan Dürüst, Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklara hediyeler vererek, sohbet etti.

Dürüst, "Bizler geleceğimizi çocuklardan emanet aldık. Gelecek nesillerimize bu emaneti layığı ile teslim etmek bizlerin en öncelikli görevimizdir" diyerek, çocukların sağlıklı birer birey olarak yetişebilmelerinin en temel unsurunun sağlık ve eğitim olduğuna vurgu yaptı.

Dürüst, çocukların sağlıklı büyüyebilmeleri için maddiyattan daha çok önemli olanın sevgi ve şefkat olduğunu belirterek, "İyi birer ebeveyn olmanın yolu sadece çocuklarımıza maddi destek olmak değildir. Çocuklarımız ile çok yakından ilgilenmek ve en önemlisi onlara sevgimizi gizlemeden belli etmektir" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.