İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ünverdi: "İstihdam ve çalışma hayatı konusunda ilerleme sağlanacağına inanıyorum"

Ünverdi: "İstihdam ve çalışma hayatı konusunda ilerleme sağlanacağına inanıyorum"

Merkezi Antalya'da bulunan Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim kurulu Üyeleri Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi tarafından kabul edildi. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken Bakan Ünverdi'yi Antalya'da 16, 17, 18 Mart tarihlerinde bu yıl 5'incisini gerçekleştirecekleri "Akdeniz İş Fırsatları" fuarına davet etti.

Yayın Tarihi: 05/03/12 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Ünverdi: "İstihdam ve çalışma hayatı konusunda ilerleme sağlanacağına inanıyorum"
A- A A+

Dernek Başkanı Beken, Bakan Ünverdi'ye yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, derneği faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Beken, sivil toplum örgütlerinin ülkelerin gelişmesindeki önemine de işaret ederek, ülke kültürüne sahip çıkmanın toplumun gelişmesinde en önemli unsur olduğunun altını çizdi.

"İnsan bizim için en önemli faktördür" diye sözlerini sürdüren Beken, bununla ilgili bir fuar düzenlediklerini de aktardı.

Beken "işin yoksa gel" sloganıyla 16, 17, 18 Mart tarihlerinde Antalya'da bu yıl 5'incisini düzenleyecekleri ve Akdeniz bölgesindeki değişik sektörlerden firmalara ücretsiz stand verecekleri "Akdeniz İş Fırsatları Fuarı"na Bakan Ünverdi'yi davet etti.

Beken "KKTC'den bu fuara katılmak isteyen tüm işverenlere ücretsiz stand vermeye hazırız. Yine KKTC'den Antalya'da iş bulmak isteyen kardeşlerimize Antalya'da da iş imkanları sağlayabiliriz" dedi..

Bakan Ünverdi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak anavatan Türkiye ile birlikte, onun gücünden ve desteğinden faydalanarak daha ileri gitme arzusunda oldukları söyledi ve "Anavatan Türkiye varsa bizler varız" dedi.

Fuar bünyesine KKTC'yi ve Çalışma Bakanlığı'nı katmalarından dolayı YÖRSİAD yetkililerine teşekkür eden Ünverdi, yapılacak işbirliği sayesinde ülkedeki istihdam ve çalışma hayatı konusunda ilerleme sağlanacağına inanç belirtti.

Ünverdi işsizliğin ülkenin en büyük sorunlarından biri olduğunu da belirterek, hükümetin bu konuda ciddi çalışmaları olduğunun altını çizdi.

Bakan ara eleman, inşaat sektöründe kalifiye eleman ve sanayi alanında nitelikli eleman sıkıntısının anavatan Türkiye'den getirtilecek işçilerle aşılabileceğini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.