İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi ile Vakıflar İdaresi arasında sağlık hizmeti protokolü

YDÜ Hastanesi ile Vakıflar İdaresi arasında sağlık hizmeti protokolü

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel ile vakıf idaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakzade arasında ,Vakıflar İdaresi çalışanları ve eşleri için sağlık hizmeti alanında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 30/03/12 16:19
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi ile Vakıflar İdaresi arasında sağlık hizmeti protokolü
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile Vakıflar idaresi arasında gerçekleşen protokolde Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel,Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Adem Aköl ile Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakzade hazır bulundular.

İmzalanan protokol çerçevesinde Vakıflar idaresi çalışanları ve eşlerinin , Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden her yıl ücretsiz olarak check-up ve tedavileri konusunda % 20 indirimden yararlanabilinecekler.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr.Suat İ. Günsel Protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Vakıfların ülkemiz için çok büyük bir değer olduğunu belirterek,vakıflar idaresinin gençlere ve çalışmak isteyen vatandaşlara büyük önem verdiğini, müteşebbislerin gelişimine de katkıda bulunduğunu vurguladı.

Vakıflar İdaresi'nin misyonundan sapmadan ilerlediğini vurgulayan Dr Suat İ.Günsel , Vakıflar İdaresi'nin uluslararası alanda tanırlılığının devam ettiğini de belirtti.

Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakzade ise, Vakıflar İdaresi'nin, ülkemizde en eski kurulan bir kurum olduğunu ve kurulduğu günden günümüze kadar halkımızın ihtiyaç duyduğu eğitim, sağlık, dini, kültürel gibi alanlarda hizmet verdiğini belirtti.

Vakfın kurulma aşamasında Yakın Doğu Üniversitesi'nin katkılarına değinen Kaymakzade Yakın Doğu Üniversitesi'ni gurur kaynağı olarak gördüklerini ve katkılarından ötürü çok teşekkür ettiğini söyledi.

Vakıflar İdaresi olarak böyle bir protokol iledünya standartlarında bir Hastanenin olanaklarından Vakıflar idaresi çalışanları ve eşlerinin yararlanacak olmasından ötürü de ayrıca büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.