İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bozer: "Dünya, Kıbrıs gerçeğini inatla göstermek istemiyor"

Bozer: "Dünya, Kıbrıs gerçeğini inatla göstermek istemiyor"

<P>Antalya Genç İşadamları Derneği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yatırım yapmak için temaslarda bulunuyor.</P>

Yayın Tarihi: 30/03/12 16:00
okuma süresi: 2 dak.
Bozer: "Dünya, Kıbrıs gerçeğini inatla göstermek istemiyor"
A- A A+

Mustafa Alanyalı başkanlığındaki Dernek heyeti, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer'i de ziyaret etti.

BOZER

Bozer, ziyarette yaptığı konuşmada, bu tür ziyaretlerin Kıbrıs Türkü'nün gücüne güç kattığını belirterek, yatırımlarla ülkenin çok daha ilerleyebileceğinin altını çizdi.

Kıbrıs Türk halkının dünyadan izole edildiğini ve sadece Türkiye'nin desteği ile ayakta kaldığını anlatan Bozer, dünyanın Kıbrıs gerçeğini inatla görmek istemediğini ancak hiçbir zaman yılmadıklarını belirtti.

Hasan Bozer, dünya güçlerinin burada söz sahibi olmak istediğini ve doğal gaz ile petrol arama çalışmalarının bu amaçla başlatıldığını ifade ederek, "Bu tür çalışmalar zaten zor olan müzakere sürecini daha da zora koyuyor" dedi.

Kıbrıs Türk halkının yılmadan ve inatla gerçeğini dünyaya anlatmaya devam edeceğini ifade eden Bozer, dünyanın Kıbrıs üzerinde oynadığı oyunlar karşısında Kıbrıs Türk halkının dimdik ayakta kalacağını vurguladı.

Dış güçlerin Kıbrıs Türkü ile Anavatan'ın arasını açmaya çalıştığını bu amaçla Kuzey Kıbrıs'ta birçok örgüt kurdurttuğuna ve çok paralar harcadığına dikkati çeken Bozer, Kıbrıs Türkü ile Türkiye'nin kopmaz bağları olduğunu ve bunun her zaman devam edeceğini vurguladı.

ALANYALI

Antalya Genç İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Alanyalı da ziyarette yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ın ekonomisine katkı sağlamak istediklerini dile getiren Alanyalı, yatırım yapmaları için hükümetin kendilerine destek vermesini istedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.