İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İngiliz turist YDÜ Hastanesi'nden taburcu edildi

İngiliz turist YDÜ Hastanesi’nden taburcu edildi

<P>Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin imdadına yetiştiği İngiliz vatandaş Robert Allan Croshaw, Cuma sabahı taburcu edildi. </P>

Yayın Tarihi: 30/03/12 16:47
okuma süresi: 3 dak.
İngiliz turist YDÜ Hastanesi&#8217;nden taburcu edildi
A- A A+

Geçtiğimiz Salı günü Acil Servis 153"e gelen çağrı üzerine olay yerine giden acil servis ekipleri tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne getirilmişti.

Şiddetli göğüs ağrısı çektiği anlaşılan İngiliz turist Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma aIınmıştı.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün ise yaptığı açıklamada, "iki profesör doktor ile birlikte başarılı bir işlemle, tıkalı bulunan damara balon ve stent takarak mutlak bir ölümden hastamızı kurtarmış olduk."

"böyle durumlarda zaman çok önemlidir, güçlü bir Acil Servisimiz, deneyimli ve zengin bir Kardiyoloji ekibimiz ve teknolojik medikal ekipmanlarımızın biraraya gelmesi ile Allan Croshaw`ı, krizin geldiği andan 90 dakika sonra herhangibir kalp hasarı oluşmadan sağlığına kavuşturmuş olduk, bugün ise taburcu ediyoruz" dedi.

Yoğun bakım ünitesinde tıkalı bulunan damara balon ve stent takılarak hayatı kurtarılan ingiliz turist Robert Allan Croshaw, taburcu edilirken duygularını yakın doğu tv mikrofonlarına şöyle dile getirdi; "aort damarımda tıkanıklık olduğunu düşündüm. Hemen 153 Yakın Doğu Üniversitesi hastanesi acil servisini aradılar, ilk müdahaleyi ambulansta gerçekleştirdiler, o an öleceğimi düşündüm, çok kısa zamanda hastaneye getirildim".

"Şimdi taburcu oluyorum mutluyum, İnanılmaz bir hastane, buradaki doktorlara ve teknolojiye güvenmemek elde değil. Herkese çok teşekkür ederim. Evime rahatça gidebilirim" dedi.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün ise yaptığı açıklamada,iki profesör doktor ile birlikte başarılı bir işlemle, tıkalı bulunan damara balon ve stent takarak mutlak bir ölümden hastamızı kurtarmış olduk.

"böyle durumlarda zaman çok önemlidir, güçlü bir Acil Servisimiz, deneyimli ve zengin bir Kardiyoloji ekibimiz ve teknolojik medikal ekipmanlarımızın biraraya gelmesi ile Allan Croshaw`ı, krizin geldiği andan 90 dakika sonra herhengibir kalp hasarı oluşmadan sağlığına kavuşturmuş olduk, bugün ise taburcu ediyoruz dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.