İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ Hastanesi'nde Anneler Günü Kütlandı

YDÜ Hastanesi'nde Anneler Günü Kütlandı

YDÜ Hastanesi Anneler Günü'nde hastalarını yalnız bırakmayarak bu özel günü anneler ile birlikte kutladı.

Yayın Tarihi: 14/05/12 07:00
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ Hastanesi'nde Anneler Günü Kütlandı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre; Anneler Günü münasebetiyle Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın, yatan hasta sorumlusu Peyman Hassoy ve hemşirelerle birlikte hastaları ziyaret ederek anneler günnünü kutladığı belirtildi.

Açıklamada Ahmet Savaşan'ın annelere yaptığı ziyarette "en kutsal varlığımız olan annelerimizin bu özel gününü kutluyoruz" dediği kaydedilerek, Savaşan'ın böylesine kutsal ve özel bir günde bütün annelere sağlıklı ve aileleriyle birlikte nice anneler günü dilediği belirtildi. Açıklamada son olarak hastaların, anneler günü gibi çok özel bir günde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin kendilerini yalnız bırakmayarak, hastane yöneticilerinin yaptığı bu anlamlı ziyaretten ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettikleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.