İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Pegasus'tan YDÜ'ye ödül

Pegasus'tan YDÜ'ye ödül

Ali Sabancı, Kuzey Kıbrıs'a en çok yolcu taşıyan ilk on acente arasına giren Dorana Turizm'e teşekkür ödülü verdi.

Yayın Tarihi: 21/05/12 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Pegasus'tan YDÜ'ye ödül
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; 2011 yılında Kuzey Kıbrıs'a en çok yolcu taşıyan ilk on acenteye Pegasus Havayolları Kıbrıs Temsilciliği'nde düzenlenen törenle ödüllerinin verildiği belirtildi. Açıklamada, Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İ. Sabancı, Genel Müdür Sertaç Haybat, Pegasus Kıbrıs Temsilcisi Zeki Ziya, Yakın Doğu Üniversitesi Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan ile acente yetkililerinin katıldığı törende konuşan Sabancı'nın, Kuzey Kıbrıs'a gelen iki kişiden birini Pegasus Havayollarının taşıdığını, bu başarıda da acentelerin büyük payı olduğunu söylediği belirtildi.

Konuşmasında Kuzey Kıbrıs'da bu başarının yakalanmasına büyük katkısı olan acentelere teşekkür eden Sabancı en başarılı on acenteye teşekkür ödüllerini verdi. Törende Yakın Doğu Turizm İşletmelerine bağlı Dorana Turizm adına Sabancı'dan teşekkür ödülünü alan YDÜ Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan da yaptığı konuşmada başarı kazanılabilmesi için takım çalışmasının şart olduğunu söyleyerek bu ödülü çalışma arkadaşları adına aldığını belirtti. Savaşan, Sabancı ve ekibini ülke turizmine yaptıkları katkıdan ve girişimciliğiyle havacılığa getirdiği olumlu değişimden ötürü de kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.