İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özkan Yorgancıoğlu: "Halk yüzde 70 fakirleşti"

Özkan Yorgancıoğlu: "Halk yüzde 70 fakirleşti"

<P>CTP/BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, ülke ekonomisinin kötü bir durumda olduğunu, halkın yüzde 70'inin fakirleştiğini ve insanların zor günler geçirdiğini savundu.</P>

Yayın Tarihi: 08/06/12 18:01
okuma süresi: 2 dak.
Özkan Yorgancıoğlu: "Halk yüzde 70 fakirleşti"
A- A A+

CTP'den yapılan açıklamaya göre, Yeniceköy ve Dilekkaya'da, CTP Lefkoşa İlçesi'nce düzenlenen köy gezilerinde halkın şikayetlerini dinleyen ve bilgi aktaran Yorgancıoğlu'na, CTP/BG Milletvekili Özdil Nami, MYK üyeleri Ahmet Barçın, Ahmet Gulle, İlçe Başkan Vekili Mehmet Ceylanlı ile ilçe yöneticileri eşlik etti.

Dilekkaya köyünde vatandaşlarla sohbet eden Yorgancıoğlu, UBP'nin erken seçimle iktidardan ayrılması mücadelesini sürdüreceklerini belirtti.

KIBRIS KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

CTP/BG Milletvekili Özdil Nami, Yeniceköy'de Kıbrıs sorunu hakkında bilgiler aktararak, sürecin tıkanmasına Rum tarafının yanı sıra Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun da çözümü zorlayıcı bir tavır takınmamasının neden olduğunu savunarak, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat dönemindeki "ilerlemeleri örneklerle anlattı.

CTP MYK Üyesi Ahmet Gulle ise, LTB konusunda yaşananlardan sadece belediye başkanı değil aynı zamanda gerekli denetimleri yapmayan İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı'nın sorumlu olduğunu iddia etti.

Gulle ayrıca, Lefkoşa Türk Belediyesi için yapılacak bir seçimin ülkedeki erken seçimin yolunu açacağı görüşünü de bildirdi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.