İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"2012 Üniversiteler Spor Oyunları" ödülleri YDÜ'de verilecek

"2012 Üniversiteler Spor Oyunları" ödülleri YDÜ'de verilecek

<P>İki ayak şeklinde gerçekleşen ve 3 ayda tamamlanan " 2012 Üniversite Spor Oyunlarında başarılı olan üniversiteler, ödüllerini Yakın Doğu Üniversitesinde 11 Haziran 2012, Pazartesi günü düzenlenecek törenle alacaklar. </P>

Yayın Tarihi: 08/06/12 18:08
okuma süresi: 1 dak.
"2012 Üniversiteler Spor Oyunları" ödülleri YDÜ'de verilecek
A- A A+

KKTC Üniversiteler Spor Oyunları Kapanış ve Ödül Törenine bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ev sahipliği yapacak.

Tören, YDÜ Olimpik Yüzme Havuzu yanındaki açık alanda yapılacak.

Saat 19:00'da başlayacak kokteyli ödül töreninde, bütün bir sezon içerisinde başarılı olan takımların ödül alacağı gecede, faaliyetlerin gerçekleşmesinde katkı koyan kurum ve kuruluşlara da teşekkür plaketleri verilecek.

KKTC Üniversiteler Spor Oyunları Kapanış ve Ödül Toreni'nde Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Beyhan Gürgöze, YDÜ Rektörü Yrd. Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Başbakan İrsen Küçük ve Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu birer konuşma yapacaklar.

Spor Oyunları Kapanış ve Ödül Töreni, başarılı takımlara ödülleri, katkı koyanlara teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından havai fişek gösterisi ile tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.