İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Near East Bank Lefkoşa Dereboyu şubesini açtı

Near East Bank Lefkoşa Dereboyu şubesini açtı

<P>Near East Bank Lefkoşa Dereboyunda 07.06.2012 tarihinde saat 17.00'de 12. Şubesini açtı. Özel bankacılık anlayışı ile dünyaya açılan, güçlü ve dinamik yeni bir şubesini açan Near East Bank, yaygın dağıtım ağı ve dinamik kadrosuyla hizmete başladı.</P>

Yayın Tarihi: 08/06/12 18:11
okuma süresi: 3 dak.
Near East Bank Lefkoşa Dereboyu şubesini açtı
A- A A+

Açılış törenine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Hasan Bozer, Başbakan İrsen Küçük, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Milletvekilleri, Near East Bank Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Suat İ. Günsel, LTB Başkanı Cemal Bulutoğulları, bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri, Near East Bank Üst Düzey Yöneticileri, Müşterileri, Çalışanları ve Vatandaşlar katıldı.

İlk konuşmayı Near East Bank Genel Müdür Vekili Kozan Karakurt yaptı. Açılışta yaptığı konuşmasında, Near East Bank'ın Dereboyu Şubesinin 2012'de açılan üçüncü şube olduğunu belirtti. Karakurt, bir ülkede mevduatların ekonomiye aktarılmasında araç olan banka sektörünün gelişmişliğinin o ülkenin medeniyet düzeyini gösterdiğini söyleyerek Near East Bank'ın çalışan sayısının da son bir yılda 70 arttırıldığını diyerek günün anlam ve önemini belirtti.

İkinci konuşmacı olarak Maliye Bakanı Ersin Tatar, KKTC hakkında söylenen olumsuz cümlelere rağmen büyümekte olduğunu ve açılan banka şubesinin yatırımcının KKTC'ye olan güvenini gösterdiğini belirtti. Tatar, Bunlar olumlu gelişmelerdir çünkü güven ve istikrar ortamında daha da büyüme olacaktır. dedi.

Üçüncü konuşmacı olarak Başbakan İrsen Küçük, ülkedeki gelişmelerin devreye giren işyerleri ile kendini gösterdiğini" belirtti. 2012 yılında açılan 3. Şube olarak önemli bir gelişim olduğunu ifade eden Küçük, yatırımların büyük şehirler dışında da yapılmasının sevindirici diğer bir gelişme olduğunu söyledi.

Son konuşmacı olarak Meclis Başkanı Hasan Bozer, Near East Grubu'nun yatırımlarının çok büyük bir irade, istek, azim ve çok daha büyük bir yurtseverliğin göstergesi olduğunu, çünkü KKTC'de yapılan yatırım farklı bir ülkede yapılmış olsaydı daha büyük bir getirisinin olmasının büyük bir ihtimal olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol hep birlikte kurdeleyi keserek 12. Şubenin açılışını gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.