İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümü sergisi açıldı

YDÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümü sergisi açıldı

İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü "Mezuniyet ve Dönem Sonu Sergisi 2012" bu gün AKKM Sergi Salonu'nda açıldı. Açılışını, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Adem Aköl ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Çiftçi, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay SALİHOĞLU, Görsel İletişim ve Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe Şekeroğlu, Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın yaptığı sergiye, tasarım alanına ilgi duyan yoğun bir izleyici kitlesi katıldı.

Yayın Tarihi: 15/06/12 17:38
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümü sergisi açıldı
A- A A+

Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 2., 3. ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin bahar dönemi final çalışmaları ve mezuniyet projelerinin birarada yer aldığı ve 18 Haziran Pazartesi'ne kadar açık olacak sergide; animasyon, kısa film, kamu spotu, web tasarımı, illüstrasyon, fotoğraf ve yayın grafiği alanındaki görsel çalışmalar da bulunuyor.

Yakın Doğu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Adem Aköl'ün sergi açılışında yaptığı konuşmada "Hayatın heryerinde varolan tasarım, insanın vazgeçilmez bir ihtiyacıdır, özellikle estetik ve sanatla buluşması hayata farklı bir yön verebilir. Bu nedenle öğrencilerimizin ve mezunlarımızın misyonları, toplumlara en doğru iletişimi en estetik şekilde vermektir. Sizlerin de bu alanda güzel işler başardığınızı görüyoruz ve gurur duyuyoruz, hepinizi tebrik ediyorum" dediği kaydedildi.

Aynı açıklamada mezun öğrenciler adına konuşma yapan Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü mezunlarından Adem Çetinkaya'nın ise; İlk başlarda korkutucu gibi görünen işleri zamanla başarmanın ve her türlü zorluğu hocalarının desteğiyle aşmanın verdiği mutluluğu dile getirdiği belirtilerek, "Bizlere, siz iletişimi görsel olarak tasarlayacak özel kişilersiniz, topluma bu anlamada hizmet ve yön vereceksiniz diyerek bizleri en iyi şekilde yetiştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.