İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu kapatılıyor!

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu kapatılıyor!

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde şok gelişme! Lefkoşa Belediye Tiyatrosu kapatılıyor!

Yayın Tarihi: 18/07/12 14:10
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu kapatılıyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Lefkoşa Türk Belediyesi'ne geçici olarak atanan yeni yönetim, mali önlemler çerçevesinde uzun yıllardır Lefkoşa halkına hizmet veren Lefkoşa Türk Belediyesi'nin kapatılması kararı aldı.

Kıbrıs Postası'na konuşan Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Ersoy, tiyatronun kapatılmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Ersoy, LTB'nin kültür-sanat departmanının da kapatılacağını sözlerine ekleyerek, "Belediye Tiyatrosu felç ediliyor. Kapatma kararının geçici ya da kalıcı olup olmadığı hakkında şu ana kadar net bir bilgi edinemedik. Bugün saat 16.00'da izne çıkarılan belediye meclis üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Bu yönetim, kültür-sanata değer vermiyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.