İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ ailesi bayram resepsiyonunda biraraya geldi

GAÜ ailesi bayram resepsiyonunda biraraya geldi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall'de düzenlenen Kurban bayramı resepsiyonun Girne Amerikan üniversitesi akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 24/10/12 13:41
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ ailesi bayram resepsiyonunda biraraya geldi
A- A A+

GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar yannda tüm GAÜ ailesinin biraraya geldiği resepsiyonda yurtdışında bulunan kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ın mesajı okundu.

"Dayanışma ve Yardımlaşma Kutsal Görevimiz"

Kurban Bayramında bir konuşma yapan GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak dini bayramlar ve topluma yön veren geleneklerin önemine işaret ederek dayanışma ve yardımlaşmanın kutsal bir görev olduğunu ifade etti.

Bayram tatilinin huzur içinde geçmesi dileklerini de ileten Vehbi, bayram süresince trafik yoğunluğuna dikkat çekerek Trafik kurallarına uymanın yeni felaketleri önlediğini hatırlatarak tüm GAÜ ailesi, KKTC halkı ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.