İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

12 adet hız tespit kamerası, Pazartesi günü devreye girecek

12 adet hız tespit kamerası, Pazartesi günü devreye girecek

İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı, hız tespit kameraları projesi kapsamında elektrik altyapıları ve kurulumları tamamlanmış olan Gazimağusa bölgesinde 5, Girne bölgesinde 5 ve İskele bölgesinde 2 olmak üzere toplam 12 adet hız tespit kamerasının, 5 Kasım Pazartesi günü hız ihlali yapan araçlarla ilgili veri aktarımına başlayacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 31/10/12 16:48
okuma süresi: 2 dak.
12 adet hız tespit kamerası, Pazartesi günü devreye girecek
A- A A+

Bakanlık açıklamasında, devreye konulacak kameraların bulunduğu yerler ve kameralarla ilgili bilgiler şöyle sıralandı:

"DAÜ kavşağı - Mağusa gidiş yönü, DAÜ kavşağı - Lefkoşa gidiş yönü, Mutluyaka kavşağı –Mağusa gidiş yönü, Mutluyaka Kavşağı – Lefkoşa gidiş yönü, Ercan İskele yolu – Serdarlı girişi, St. Hillarion kavşağı – Girne gidiş yönü, St. Hillarion kavşağı – Lefkoşa gidiş yönü, Eski Girne yolu (Kamacılar yanı), Girne Karaoğlanoğlu yolu Karaoğlanoğlu köyü, Girne Beylerbeyi yolu, İskele 9 Evler bölgesi, İskele Yeşilköy çıkışı.

DAÜ ve Mutluyaka ve St. Hillarion kavşaklarındaki kameralar hız ihlali yapan araçları kavşağa girmezden önce ön taraftan çekmektedir.

Ercan İskele yolu Serdarlı girişi, Eski Girne yolu, Karaoğlanoğlu, Beylerbeyi, 9 Evler ve Yeşilköy'deki kameralar ise ön istikametinden gelip hız limitini aşan araçları ön taraftan, kameranın arka tarafından gelip kamerayı hız limiti üzerinde geçen araçları ise arka taraftan kayıt etmektedir.

Kamera konulan tüm kavşak ve yol kesimlerine gerekli uyarı ve hız tahdit levhaları önceden imal edilip yerine monte edilmiştir."

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.