İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Kaşif: "Partiden yaşanan sorunların sorumlusu İrsen Küçük'tür"

Kaşif: "Partiden yaşanan sorunların sorumlusu İrsen Küçük'tür"

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı Ahmet Kaşif, hükümet icraatlarında ve partide yaşanan sorunların en başta gelen sorumlusunun İrsen Küçük olduğunu" belirtti.

Yayın Tarihi: 31/10/12 17:04
okuma süresi: 3 dak.
Kaşif: "Partiden yaşanan sorunların sorumlusu İrsen Küçük'tür"
A- A A+

Kaşif, "UBP delegelerinin iradesinin tüzük kurallarına uygun olarak ikinci tura yansımasından çekinen Küçük'ün geçmişte yaptıklarını unutarak baş UBP'li kesilmesinin gerçekleri değiştiremeyeceğini" vurguladı.

Ahmet Kaşif, " ben ve arkadaşlarımın tek düşüncesi UBP ve ülkenin iyi yönetilmesi, sorunların geride kalmasıdır. Bunu anlamak istemeyen Sayın Küçük, geçmişte ve bugün yaptıkları dolayısı ile bizlere nasıl UBP'li olunabileceği dersi verebilecek durumda değildir" dedi.

Kaşif açıklamasında şunları kaydetti:

" UBP'nin 37 yıllık şanlı tarihinden söz ederek UBP Genel Başkanlık yarışının ilk kez 21 Ekim Kurultayı'ndaki mahkemeye düşmesini eleştirmeye kalkışan Sayın Küçük aslında olayların mahkemeye yansımasının tek sorumlusudur.

Kendisi Divan Başkanı'na baskı yaparak ikinci tura gidilmesini engellemeseydi yargıya gitme gibi bir zorunluluk ortaya çıkmayacaktı.

Biz de halkımız ve tabanımız gibi kararlıyız. Ülkemiz ve partimiz yanlış icraatları ile halkımızın sıkıntılarını artıran, izlediği bölücü, baskıcı, ülke kaynaklarını kendi siyasi çıkarı uğruna pervasızca harcayan, hiç karışmaması gereken kişi ve yerleri Kurultayımıza müdahale etme noktasına getiren,İrsen Küçük yükünü taşımaktan artık kurtulmalıdır.

Çıkış yolu ikinci tur oylamanın yapılarak UBP'nin yeni Genel Başkanı'nın belirlenmesidir.

Sayın Küçük bir an önce yanlış tutumundan vazgeçerek ikinci tur oylamanın önünü açan bir tutum içne girmelidir.Görülen en doğru çözüm yolu budur."

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı Ahmet Kaşif, " İrsen Küçük'ün bugün toplanan Parti Meclisi'ne ' Kaşif Genel Sekreter ve yetkili organları seçmesine ses çıkarmayacağını söyledi' demesinin doğru olmadığını" belirtti.

Kaşif açıklamasında şunları kaydetti;

"Sayın Küçük maalesef hala partimize zarar vermeye devam ediyor. Bizim ara emri başvurumuzun temel nedeni kendisinin Genel Başkan yetkilerini kullanarak partiyi istediği gibi şekillendirmesini ve telafisi zor sıkıntıntılar yaşanmasını engellemek iken bugün yapılan parti meclisi toplantısında benim bunun tersi bir konuşma yaptığımı ileri sürmesi partimiz açısından üzüntü vericidir.

Yinelemekte fayda görüyoruz: Sayın Küçük'ün baskı sonucu Divan Başkanı tarafından Genel Başkan ilan edilmesini kabul etmiyoruz. Sayın Küçük'ün konu yargıya havale edilmişken genel başkanmışcasına işler yapmasını da asla onaylamadık, onaylamayacağız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.