İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi" sona erdi

"Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi" sona erdi

"Recycled Christmas Trees" (Geri Dönüştürülmüş Noel Ağaçları) sergisi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasınada gerçekleşen sertifika töreninin ardından sona erdi.

Yayın Tarihi: 28/12/12 15:25
okuma süresi: 2 dak.
"Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi" sona erdi
A- A A+

"Bu Sergi Çevreci Bir Bakışla Organize Edilmiştir."

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin tasarladıkları ve yaptıkları 30 geri dönüştürülmüş ve ışıklandırılmış Noel ağacından oluşan sergi açılışında GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Dr. Asım Vehbi, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, GAÜ Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Olgun Çiçek ve Doç. Dr. Zafer Ağdelen, GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut katıldılar. Açılış konuşmasını yapan GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri, çevreci ve toplumsal bir bakışla organize edilen serginin, bir taraftan ağaçların kesilmesine ve çevreye verilen zararların önlemesine yönelik duyarlılığı artırmayı amaçlarken, diğer taraftan geri dönüştürmenin tüketimi minimize etme sürecindeki etkisini gündeme getirmeye çalıştığını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Hossein Sadri ayrıca serginin organizasyonunu üstlenen Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi Aslıhan Aldış'a ve sergide çalışmaları sergilenen tüm öğrencileri tebrik ederek, açılışa katılan üniversite yetkililerine sergiye verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Dr. Asım Vehbi konuşmasında günümüzdeki çevre meselelerinin önemine değinerek, bu konuları ele almanın çok önemli olduğunu ve bu konularda Girne Amerikan Üniversitesinin duyarlılığı artırmaya yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca bu serginin organizasyonu için Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve eğitim kadrosunu kutladı.

Sergi sonunda dereceye giren eser sahiplerine sertifikaları GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Dr. Asım Vehbi tarafından taktim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.